Trabzon'a ret Fener'e 'evet'

Son güncelleme: 24.10.2011 15:45
  • Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Bordo-Mavili ekibin yaptığı teklifi geri çeviren Juventuslu Ziegler'in, ligde kalıp kalmayacağı belirsiz olan
    Fenerbahçe

    'ye “evet” demesi manidar karşılandı.
    Reto Ziegler adını Türk sporseverler, geçtiğimiz hafta içinde duydu ilk kez. Fenerbahçe’nin yerine Şampiyonlar Ligi’de katılması kararlaştırılan Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek üzere harekete geçmiş ve İsviçreli oyuncuyu almak için kulübü Juventus’a başvurmuştu. İtalyan ekibiyle anlaşmaya varılmasına karşın, Ziegler, kendisine yapılan teklifi geri çevirince, transfer gerçekleşmemişti. İşte ondan sonra çok ilginç bir gelişme yaşandı.

    Şampiyonlar Ligi’ne katılmaktan men edilince, yaşanacak maddi sıkıntıyı ortadan kaldırmak için daha önce ayrılan Emenike ve Güiza’dan sonra Lugano, Andre Santos gibi yıldızlarını satan Fenerbahçe, Reto Ziegler’e yöneldi. Yüksek bonservis bedeli ödeyip futbolcu almak istemeyen Sarı-Lacivertliler, Juventus’a İsviçreli oyuncuyu kiralamak için başvurdu. İtalyan ekibiyle görüşmelere başlandığı da, Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na bildirildi. Juventus’la büyük ölçüde anlaşmaya varan yöneticiler, ardından Ziegler’le masaya oturdu.

    Devler Ligi’nde mücadele edecek olan Trabzonspor’un teklifini geri çeviren İsviçreli oyuncunun, Avrupa’da mücadele edemeyeceği gibi Süper Lig’den düşürülmesi bile gündemde olan Fenerbahçe’nin teklifine ne yanıt vereceği merak ediliyordu. İtalya’nın ünlü spor gazetesi La Gazzetta dello Sport, dün bu sorunun yanıtını, “Ziegler, Fenerbahçe’nin yaptığı teklifi kabul etti” haberiyle verdi. Ziegler’in bir iki gün içinde Fenerbahçe’ye imza atması bekleniyor.
#03.09.2011 11:18 0 0 0
  • noimage

    FOTOSPOR Adamsın !!
#03.09.2011 11:20 0 0 0
  • artık futbolcular bile avrupa yerine ezilmeye çalışılan üzerine basıyorum çalışılan bir takımı tercih ediyor
    BİZ ŞİKE YAPIYORUZZZ
#24.10.2011 15:45 0 0 0