DeLiL v4 - takviminiz, ezan, her gün yeni bir ayet masaüstünüzde ve dahası

Son güncelleme: 19.05.2008 02:39
  • noimage

    Delil'in genel program felsefesi bilgisayarinizi her açısınızda duvarkagıdınızda yüce Kuran-i Kerim'den degisik bir ayet ve birde içerigi deyisler ve atasözlerinden olusan veribanından seçmis oldugu veriden faydalanarak size yeni bir duvarkagıdı olusturmakdır. Aktuel versiyonu olan 3.0la birlikde namaz saatleri islevide eklenmis ve delil takvim şeklini almistir.Delil'in yazılıs amacı günlük hayatın mesgalesi içinde bogulan insanoglunu yüce Kitabimiz Kuran-i Kerim ile biraz daha hasir nesir edebilmektir.

    Delil 4.0 ile gelen yenilikler:
    * hergün yeni bir atasözü ayet yaninda artik masaüstünüzde yeni bir türkçe ve inglizce kelimeyin anlamları ile bulacaksınız. Türkçe kelimeler için türk dil kurumunun veritabanından faydalanılmıştır. ( http://www.tdk.gov.tr).İnglizce kelimeler icin freedict kullanılmıştır. (http://www.freedict.org )

    * Eğer geceleyin bilgisayarınızı kapamıyorsanız. sistem ayarlari aldin zamanlanmis görevler (Scheduled Tasks) girip C:\Program Files\Delil\vbdelil.exe dosyasini her gün saat 00:00'da calistirilacak sekilde ayarlaryin. Kullandigimiz programlama dili visual basic 6.0 oldugu icin modern isletim sistemler karsisinda yetersiz kalmakdadir en yakin zamanda daha iyi bir dilde programaya devam edecegiz.

    noimage

    * Delil'nin (örnek: C:\Program Files\Delil\Picture) programlar dizinindeki Picture dizinine koyacaginiz resimler farkli zamanlarda takviminizin tam ortasina masaüstü resmi olarak secilir
    -Artık Evlerinizde bulunan Takvimleri Yerinden kaldıracaksınız,
    -Her Gün Yeni Bir Kuran Ayeti Öğreneceksiniz,
    -Dünyanın neresinde olursanız olun kulaklarınız ezansız kalamayacak,
    -Dahas mı?Dahasınıda alttaki yazıyı tıkladıktan sonra keşfedin.

    Size:12.7 Mb


    DownLoad

    YükLe
#07.12.2006 00:07 0 0 0
  • ellerine sağlık
#19.01.2007 13:46 0 0 0
  • inş. GuzeLdiR.. Bakacağız BakaLım.. Saolun
#19.05.2008 02:39 0 0 0