Kasımpaşa Spor Kulübünden Den Milli Takıma Ret

Son güncelleme: 26.02.2014 20:49
  • Kasımpaşa tesislerini Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel yüzünden Milli Takım'a kapattı.

    noimage


    Kasımpaşa, TFF'ye "Emre ve Volkan'ı tesislerde istemediklerini belirterek eğer Milli Takım bu iki oyuncu ile tesislere gelecekse gelmesin" şeklinde resmi bir yazıyla ilettiler.
    Alınan bilgilere göre "Milli Takım'da yer alması muhtemel oyuncular Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel iki sezondur yöneticilerimize ve oyuncularımıza milyonlar önünde küfür ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bunlara ceza bile vermiyor. Kasımpaşa taraftarı da bu oyunculara tepkili.. Bu yüzden Milli Takım kampı sırasında herhangi bir tatsızlık yaşanma ihtimali de bulunuyor.. Herhangi bir tatsızlığın yaşanmasına mahal vermemek adına bu seferlik tesislerimizi sizin kullanımınıza açamıyoruz.." denildiği belirtildi.

    KASIMPAŞASPOR BAŞKANI ÖKSÜZ KONUŞTU
    Kasımpaşaspor Başkanı Hilmi Öksüz "Futbol Federasyonuna gerekli yazıyı ilettim. çünkü geçmişte Fenerbahçeli Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in yaptığı disiplinsizlik Federasyon tarafından cezalandırılmamıştı. Bizde Futbol Federasyonuna gerekli işlemlerin yapılmasını söyledik. Futbol Federasyonu tüm kulüplerin Federasyonudur. Ayrım yapmaz adaletli davranır. Bir daha bu oyuncularla sorun yaşanmaması için Türk milli Takımının Kasımpaşaspor Stadında yapacağı antrenmanlara bu oyuncuların getilmemesini talep ettik. Çünkü geldikleri takdirde yine aynı olaylar yaşanmamasını istiyoruz. Kasımpaşaspor olarak adaletli bir tutum istiyoruz" dedi
#26.02.2014 20:49 0 0 0