Medipol Başakşehir 3 - 1 Kasımpaşa

Son güncelleme: 10.09.2016 18:22
  • Başakşehir 3'te 3 yaptı

    Süper Lig’in 3. haftasında M. Başakşehir, Kasımpaşa’yı 3-1 mağlup etti.


    noimage



    Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Medipol Başakşehir ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşma ev sahibi takımın 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı.
    Medipol Başakşehir, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 3. maçtan da galibiyetle ayrıldı ve puanını 9'a yükseltti. Kasımpaşa ise ikinci yenilgisini aldı ve 1 puanda kaldı.
    Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Medipol Başakşehir ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamladı.
    MAÇTAN NOTLAR
    4. dakikada Cengiz Ünder, Kasımpaşa ceza sahası dışında topla buluştu. Sağ ayağıyla rakibinden topu kurtaran Cengiz, önünde seken meşin yuvarlağa sol ayağıyla sol çaprazdan sert vurdu, top farklı şekilde üstten auta çıktı.
    8. dakikada Medipol Başakşehir'in sağ kanattan kullandığı kornerde, top savunmadan sekti ve Edin Visca'nın önünde kaldı. Visca'nın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Mehmet Batdal penaltı noktası üzerinde kafayı vurdu. Kaleci Ramazan sağından köşeye giden topu uzanarak son anda çeldi. Boşta kalan topa altı pas içinden Epureanu vurdu, yerden henüz kalkamayan kaleci Ramazan bu şutu da çıkardı. Daha sonra savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
    33. dakikada Kasımpaşa golü buldu. Konuk ekip, Medipol Başakşehir ceza sahası sağ aut çizgisine yakın noktadan serbest vuruş kazandı. Tunay Torun'un ceza sahası içine gönderdiği topa Otigba penaltı noktasına yakın bir noktadan kafayı vurdu ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1
    36. dakikada Medipol Başakşehir, Visca ile hızlı atağa kalktı. Visca, sağ kanattan savunmanın arkasına sarkan Cengiz Ünder'in önüne pasını gönderdi. Süratle ceza sahasına giren Cengiz, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sol ayağıyla vurdu, açıyı iyi kapatan kaleci Ramazan gole izin vermedi. Ramazan'ın göğsünden seken topu savunma uzaklaştırdı.
    Kalan dakikalarda başka önemli pozisyon olmadı ve ilk yarı Kasımpaşa'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
    67. dakikada Medipol Başakşehir beraberlik golünü attı. Sağ kanattan Cenk Ahmet'in uzun taç atışında, önce Mehmet Batdal topu aşırdı, ardından Mustafa Pektemek kafa ile meşin yuvarlağı Visca'nın önüne indirdi. Visca, ceza sahası içinde sol ayağıyla yakın mesafeden sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu. 1-1.
    69. dakikada ev sahibi takımın bir şutu direkten döndü. Visca, Mehmet Batdal'ın şık pasıyla savunmanın arkasına hareketlendi. Kaleci ile karşı karşıya kalan Visca, ceza sahasına girmeden aşırtma vuruşunu yaptı, top üst direkten döndü. Direkten dönen topa ceza sahası içinde Cengiz vurdu. Rakipten dönen topu önünde bulan Mehmet Batdal'ın şutunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
    72. dakikada Medipol Başakşehir ikinci golünü buldu. Visca sol kanattan ceza sahasına girdi. Son çizgiden yerden çevirdiği topa ön direkte Mossoro ayak koydu ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-1.
    90+4. dakikada Medipol Başakşehir 3. golünü attı. Cengiz ile turuncu-lacivertliler kontra atağa kalktı. Cengiz'in pasıyla savunmanın arkasında topla buluşan Hakan Özmert kaleci ile karşı karşıya kaldı. Hakan ceza sahası içinde sağ çaprazdan sert vurdu ve topu filelerle buluşturdu: 3-1.
    Karşılaşma Medipol Başakşehir'in 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.
    Medipol Başakşehir: 3 - Kasımpaşa: 1
    Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim
    Hakemler: Alper Ulusoy, Serkan Ok, Volkan Narinç
    Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar (Dk. 66 Cenk Ahmet Alkılıç), Epureanu, Yalçın Ayhan, Eren Albayrak, Mahmut Tekdemir (Dk. 45 Mustafa Pektemek), Holmen, Visca, Mossoro (Dk. 84 Hakan Özmert), Cengiz Ünder, Mehmet Batdal
    Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Otigba, Titi, Veigneau, Pavelka (Dk. 73 Shala), Sadiku, Tunay Torun (Dk. 83 Eduok), Castro, Adem Büyük, Koita (Dk. 21 Batuhan Altıntaş)
    Goller: Dk. 33 Otigba (Kasımpaşa), Dk. 67 Visca, Dk. 72 Mossoro, Dk. 90+4 Hakan Özmert (Medipol Başakşehir)
    Sarı kartlar: Dk. 25 Visca, Dk. 54 Holmen, Dk. 79 Yalçın Ayhan, Dk. 88 Mehmet Batdal, 90+3 Hakan Özmert (Medipol Başakşehir), Dk. 45 Batuhan Altıntaş, Dk. 66 Otigba (Kasımpaşa)
#10.09.2016 18:22 0 0 0