Alparslan: Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlayacak

Son güncelleme: 07.08.2022 21:44
  • Alparslan: Büyük Selçuklu yayına giren yeni sezon fragmanı ile büyük heyecan uyandırdı. Hac vazifesini yerine getiren Alparslan'ın yeni sezonda büyük bir sefere çıkması bekleniyor.
    Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi yeni sezon heyecanı sürüyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Alparslan: Büyük Selçuklu bu sezon çok konuşulacak. Yayına giren yeni tanıtımı ile birlikte; "Alparslan: Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlayacak?" akıllarda soru işareti bıraktı.

    Sultan Alparslan'ın destansı hikayesini konu alan TRT1'in sevilen tarih dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu'nun yeni sezonundan ilk tanıtım geldi. Yeni tanıtımda Kabe sahnesi izleyenleri duygulandırdı.

    Başrollerinde Barış Arduç, Mehmet Özgür, Erdinç Gülener ve Barış Bağcı'nın yer aldığı dizinin yeni sezon fragmanındaki Kabe sahnesi izleyicileri heyecanlandırdı.

    Yayınlanan tanıtımda Kabe'de olan Sultan Alparslan'ın, "Ya Rahman, Ya Aziz, Ya Kahhar, Attığımız her adım, aldığımız her nefes senin rızan içindir. Müjdeleyip nasip ettiğin fetihler bizim değil, senindir. Allah'ım, beni kibir kuyusuna düşmekten koru. Son nefesime kadar yolunda cihat etmeyi nasip et." duası tüyler diken diken etti.

    DİZİYE YENİ OYUNCULAR DAHİL OLDU

    TRT 1'in reytinglere ambargo koyan dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni sezon kadrosuna Serhat Tutumluer, Bora Cengiz ve Öykü Gürman gibi başarılı isimler dahil oldu.

    "Malazgirt Fatihi" Sultan Muhammed Alparslan'ın hayatını ve Türklerin Anadolu'ya girişini anlatan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni sezonuyla Eylül ayında ekranlarda olacak.
#07.08.2022 21:44 1 0 0