Beşiktaş 0 - 0 Fenerbahçe

Son güncelleme: 02.10.2022 22:02
  • BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE CANLI MAÇ İZLE ???? | Beşiktaş - Fenerbahçe maçı saat kaçta? BJK FB maçı hangi kanalda?




    Beşiktaş 0 - 0 Fenerbahçe


    Beşiktaş - Fenerbahçe maçı merakla bekleniyor. Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, Fenerbahçe'yi Vodafone Park'ta konuk edecek. Kritik müsabakada Volkan Bayarslan düdük çalacak. Fenerbahçe, Beşiktaş derbisine 4 oyuncusundan yoksun çıkacak. Beşiktaş'ta ise N'koudou dışında eksik bulunmuyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Beşiktaş - Fenerbahçe maçı saat kaçta? BJK FB maçı hangi kanalda?

    Spor Toto Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Beşiktaş ile Fenerbahçe derbi maçında karşı karşıya gelecek. 8. hafta oynanacak olan müsabaka iki takım için de büyük önem taşıyor. Beşiktaş, Başakşehir ve İstanbulspor maçlarında yaşanan puan kayıplarının ardından Fenerbahçe'yi yenerek yeniden çıkışa geçmeyi amaçlarken, Fenerbahçe ise ligin başından bu yana en zorlu deplasmanlardan birine çıkacak. Fenerbahçe, kazanarak yükselişini sürdürmeyi amaçlıyor. Peki, Beşiktaş - Fenerbahçe derbi maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

    BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE DERBİ MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

    Beşiktaş - Fenerbahçe derbi maçı 2 Ekim Pazar günü saat 20:00'de beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. Derbi ile ilgili tüm detaylar maç öncesinde, sırasında ve sonrasında haberimizde yer alacak.

    BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

    BEŞİKTAŞ: ERSİN, ROSIER, TAYYİP, SAISS, MASUAKU, SALİH, JOSEF, GEDSON, MULEKA, REDMOND, WEGHORST

    FENERBAHÇE: ALTAY, FERDİ, GUSTAVO, SZALAI, ALIOSKI, ARAO, CRESPO, İRFAN, ROSSI, VALENCIA, BATSHUAYI
#02.10.2022 13:03 0 0 0
  • o-o
#02.10.2022 22:02 0 0 0