1 adet olmus muz, kabugu soyulup dilimlenmis
1 tk toz badem
1 tk bal
1 kap sut

Muzlari toz badem, bal ve 50 ml (3-4 yk) kadar sut ile birlikte blendirin icine koyun ve 35-40 saniye kadar, karisim tamamiyle purtuksuz olana kadar makinayi calisitirin. Simdi sutun tamamini koyup 35-40 saniye kadar makinayi tekrar calisitirin. Bardaga bosaltip kopuklu kopuklu icin. Icine bir, iki buz parcasi atabilirsiniz.

Sutu az miktar koyarak blendiri calisitirdiginiz zaman, Muzlu Sut purtuksuz olur

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 504
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 21:54
Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim...
SquadroN Tarih: 31.07.2008 17:40
Ellerine Sağlık Sağol...
nehirxx Tarih: 14.07.2008 12:51
ÇOK LEZZETLİ.
MeMoLi Tarih: 12.07.2008 01:40
ßayıLırım ßennn :78:
by_cyber Tarih: 07.07.2008 14:47
tşk güzelmiş paylaşım için saol
Sindy Tarih: 12.01.2008 19:49
muzuda sutude fazla sevmem ama guzel bir tarif, tesekkurler AsYa
SU-PERISI Tarih: 12.01.2008 12:35
güzel sevilen bir içeçek.eline saglık