Muzlu Sut

Son güncelleme: 02.05.2010 20:54
  • 1 adet olmus muz, kabugu soyulup dilimlenmis
    1 tk toz badem
    1 tk bal
    1 kap sut

    Muzlari toz badem, bal ve 50 ml (3-4 yk) kadar sut ile birlikte blendirin icine koyun ve 35-40 saniye kadar, karisim tamamiyle purtuksuz olana kadar makinayi calisitirin. Simdi sutun tamamini koyup 35-40 saniye kadar makinayi tekrar calisitirin. Bardaga bosaltip kopuklu kopuklu icin. Icine bir, iki buz parcasi atabilirsiniz.

    Sutu az miktar koyarak blendiri calisitirdiginiz zaman, Muzlu Sut purtuksuz olur
#11.01.2008 22:19 0 0 0
  • güzel sevilen bir içeçek.eline saglık
#12.01.2008 11:35 0 0 0
  • muzuda sutude fazla sevmem ama guzel bir tarif, tesekkurler AsYa
#12.01.2008 18:49 0 0 0
  • tşk güzelmiş paylaşım için saol
#07.07.2008 13:47 0 0 0
  • ßayıLırım ßennn
#12.07.2008 00:40 0 0 0
  • ÇOK LEZZETLİ.
#14.07.2008 11:51 0 0 0
  • Ellerine Sağlık Sağol...
#31.07.2008 16:40 0 0 0
  • Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim...
#02.05.2010 20:54 0 0 0