Sos çıvık olursa, bir fincan yağla bir fincan unu karıştırıp sosunuza katarak koyulaşmasını sağlayın.
Eğer fazla ise, bir az et suyu ile tekrar pişirin.
Rengini koyulaştırmak istiyorsanız şekeri yağsız olarak ateşte biraz yakıp sosa ekleyin.
Rengi koyu ise biraz süt ve krema koyun.
Fazla yağlıysa bir süre buzdolabında tutup donan yağın bir bölümünü alın.
Tuzu fazla ise, ya krema katarak biraz karıştırın veya bir dilim ekmekle bir daha pişirip sonradan ekmeği içinden çıkarın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 539
favori
like
share
wampirella Tarih: 08.02.2008 23:05
teşekkürler arada lazım oluyor
Nerqish Tarih: 23.01.2008 13:03
[COLOR="SlateGray"]sagol canim paylasim icin bazen balik sosum civik oluyodu demekki un katmak gerekiyormus