SOSUN PÜF NOKTALARI

Son güncelleme: 08.02.2008 22:05
  • Sos çıvık olursa, bir fincan yağla bir fincan unu karıştırıp sosunuza katarak koyulaşmasını sağlayın.
    Eğer fazla ise, bir az et suyu ile tekrar pişirin.
    Rengini koyulaştırmak istiyorsanız şekeri yağsız olarak ateşte biraz yakıp sosa ekleyin.
    Rengi koyu ise biraz süt ve krema koyun.
    Fazla yağlıysa bir süre buzdolabında tutup donan yağın bir bölümünü alın.
    Tuzu fazla ise, ya krema katarak biraz karıştırın veya bir dilim ekmekle bir daha pişirip sonradan ekmeği içinden çıkarın.
#22.01.2008 23:50 0 0 0
  • sagol canim paylasim icin bazen balik sosum civik oluyodu demekki un katmak gerekiyormus
#23.01.2008 12:03 0 0 0
  • teşekkürler arada lazım oluyor
#08.02.2008 22:05 0 0 0