Forum Trabzon iş Merkezi

Son güncelleme: 20.11.2008 09:28
  • noimage


    Forum Trabzon'da olay
    21 Mayıs 2008

    Trabzon'da yapımına devam edilen Forum Trabzon İş Merkezi İnşaatı'nda bir kişi iskeleden düşerek ağır yaralandı.




    Trabzon'da henüz inşaat halinde olan Forum Trabzon İş Merkezi'nde çalışan bir işçi çalışma esnasında iskeleden aşağıya düşerek ağır şekilde yaralandı.

    1980 Çorum doğumlu olduğu öğrenilen Murat Sabuncu, dengesini kaybederek inşaat alanında üzerinde bulunduğu iskeleden yere düştü.

    Olay yerine gelen ambulans ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı Sabuncu'nun burada tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin olmadığı ifade edildi.

    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Forum Trabzon iş MerkeziForum Trabzon iş Merkezi
    Forum Trabzon Alış Veriş Merkezinden Görüntüler Forum Trabzon Alış Veriş Merkezinden GörüntülerTrabzon Forum Alış Veriş Merkezi AçıldıTrabzon Forum Alış Veriş Merkezi AçıldıForum Trabzon Defile ResimleriForum Trabzon Defile Resimleri

    Anahtar Kelimeler
    tabzon is merkezi
    trabzon iş merkezi
    tabzon resimleri
    tabzon belediyesi
    tabzon maçka

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    trabzon,trabzon spor,trabzon resimleri,trabzon bilgisayar,trabzon otel,trabzon oto,trabzon tuning,trabzon uçak,afm trabzon,trabzon havaalanı,trabzon macka,trabzon oteller,trabzon otelleri,trabzon oto kiralama,trabzon turizm,trabzon uçak bileti,trabzon yaylaları,weather trabzon,ak parti trabzon,akp trabzon,ankara trabzon,antalya trabzon,bursa trabzon,chp trabzon,alış veriş merkezi forum trabzon, forum trabzon alış veriş, forum trabzon alış veriş merkezi, forum trabzon org, forum trabzon resimleri, guzel trabzon resimleri, hamsi, ibrahim yattara, tarihi trabzon resimleri, trabzon, trabzon akcaabat resimleri, trabzon arsin resimleri, trabzon besikduzu resimleri, trabzon eski resimleri, trabzon forum resimleri, trabzon macka resimleri, trabzon manzara resimleri, trabzon resim, trabzon resim galerisi, trabzon resimleri, trabzon spor, trabzon spor resimleri, trabzon surmene resimleri, trabzon uzungol resimleri, trabzon yomra resimleri, trabzonspor, trabzonspor resim, uzungol, www.forum,trabzon, www.trabzon forum, yattara


    Kaynak: noimage
#21.05.2008 21:19 0 0 0
  • resimler için tesekkurler
#27.07.2008 10:06 0 0 0
  • slm herkeseeeee
#04.10.2008 21:36 0 0 0
  • noimage
    FORUM'dan kriz kampanyası
    19 Kasım 2008 / 08:36
    FORUM Trabzon AVM'de yüksek kira bedellerine karşı kepenk kapatarak tepki gösteren işyeri sahiplerinin eylemleri sonuç vermeye başladı.



    Trabzon Forum AVM yönetimi ziyaretçi sayısını artırmak için kampanya başlattı.

    Forum Trabzon AVM'de yüksek kira bedellerine karşı kepenk kapatarak tepki gösteren işyeri sahiplerinin eylemleri sonuç vermeye başladı. Trabzon Forum AVM yönetimi ziyaretçi sayısını artırmak için kampanya başlattı.

    Forum Trabzon AVM yönetimi, kepenk indirme eyleminden sonra burayı alışveriş merkezini hareketlendirmek için Trabzon şehir billboardlarına reklam verirken şehrin en işlek caddelerinde de elden broşür dağıtıyor.

    Reklâm ve afişlerde Forum AVM'de alışveriş yapanlar belli harcamanın üzerine çıkarlar ise üste para verileceği belirtiliyor.

    Forum'da kepenk kapatan esnafın, "Bizden tanıtım ve reklam giderleri adı altında alınan paranın karşılığını göremiyoruz. Bunlar nereye harcanıyor?" açıklamasından sonra billboardlara reklâm veren Forum AVM yönetimi böylelikle, eylemci esnafın tepkisini asgariye indirmeye çalışıyor.

    Kaynak: noimage
#19.11.2008 10:06 0 0 0
  • noimage
    Forum krizi gittikçe artıyor
    20 Kasım 2008

    Doğu Karadeniz Bölgesinin en büyük alışveriş merkezi Forum AVM'de ekonomik krizin etkileri artarak devam ediyor.



    Alışveriş merkezinin ortak giderleri de arttı. Döviz üzerinden kira almaya devam edilmesi üzerine Forum AVM'de kriz giderek büyüyor. Esnafın birçoğu banka kredileri ile kiralarını öderken, Multi Turkmall yetkilileri ise krize çare için önerdikleri hiçbir faaliyeti gerçekleştirmiyor.
    Esnafı adeta çağdaş köle gibi gören zihniyete Trabzon halkının da tepki koyması sonucu, Trabzonlular alışveriş merkezine ilgi göstermemeye başladı. Şehirdeki Trabzonlu vatandaşlar "Esnafa alışveriş merkezinin despot yaklaşımı bizimde tepkimizi topluyor o nedenle alışveriş merkezine gitmemeyi yeğliyoruz. Daha çok uzunsokak tercimizi oluyor" dedi.
    CİRO KİRASINI YANAŞMIYOR
    Multi Turkmall yetkililerinin Trabzon Forum AVM'de ciro üzerinden kira ödemesine yanaşmaması en büyük sorun. Bu konuda diğer illerdeki alışveriş merkezlerinde esnek davranan Multi Turkmall'ın Trabzon'a gelince esnek olmasıda ilginç bir gelişme olarak nitelendiriliyor.
    ORTAK GİDERLER ARTTI
    Kira bedellerinde indirim isteyen, ciro üzerinden kira alınması konusunda firma yetkililerine öneri getiren esnafı ise bir başka ilginç sürprizle karılaştı. Edinilen bilgilere göre ortak giderler adı altında alınan aidatlara Forum AVM'de zam yapıldı. Bu da işletme sahiplerini büyük sıkıntıya sokarken "Forum AVM'de bıçak kemiğe dayanmak üzere değil bıçak kemiğe indi" yorumlarını da beraberinde getirdi.
    TÜRKİYEYE ÖRNEK OLDU
    Forum AVM'deki kepenk indirme eylemi, Türkiye'ye örnek olmuş, birçok Forum benzeri alışveriş merkezlerinde de kepenk kapatma eylemleri yapılmıştı. Eylemin Trabzon hariç diğer illerde amacına ulaşması ise fitili Trabzon ateşledi, karını başka iller aldı yorumlarını da beraberinde getiriyor. Forum platformu ise Multi Turkmall şirketi ile karşılıklı anlayış çerçevesi içerisinde masaya oturup ilişkileri yürütmeye devam edeceklerini belirtti.


    Kaynak: noimage
#20.11.2008 09:28 0 0 0