Yusuf Ömer Sınav

Son güncelleme: 07.09.2008 15:18
  • YUSUF ÖMER SINAV

    noimage


    Babası Osman Sınav'ın izinden gidip yönetmen olmak isteyen Yusuf Ömer Sınav, Doludizgin Yıllar adlı dizide ana karakter olan Barış'ı canlandırarak yanlızca kamere arkasında değil kamera önündede yetenekli olduğunu gözler önüne seriyor.

    25/11/1987 dogumlu olan Yusuf Ömer ilk defa 6 yasinda "Yalanci" dizisinde oynadi. 10 yasinda diksiyon dersi alan Yusuf Ömer okul döneminde bir çok okul oyunamasinin yani sira Hayat Baglari dizisinde de rol aldi. Hayat Baglari dizisinin set arkasinda calisma imkani bulan Yusuf Ömer liseyi bitirdikten sonra Halic Üniversitesi konservatuar tiyatro bölümüne girdi.

    Müsfik Kenter, Zekai Müftioglu ve Sönmez Atasoy gibi degerli hocalardan oyunculuk dersi alan Yusuf Ömer yönetmen olmak kararliligi nedeniyle okulundan ayrildi.

    Dizideki Baris kararketirini kabul etmenin ise en büyük nedeni, dizide ana konulardan biri olacak saf kat arap atina aile fertlerinden baska kimsenin binememesi...


    Doludizgin adlı dizide BARIŞ'ı canlandıran Yusuf , babasının da dediği gibi oyunculuk konusunda çocukluğundan beri yetenekliydi.Bunu dizinin başrolündeki barışı canlandırarakta herkese kanıtladı
#07.09.2008 15:18 0 0 0