American History Lux

Son güncelleme: 01.10.2008 19:50
  • American History Lux

    noimage

    noimage

    American History Lux, Amerikan tarihini biçimlendiren savaşların bilgisayar ortamına aktarıldığı bir strateji oyunudur. Amerika Birleşik Devletleri'nin yükselişi için Kuzey Amerika'da sömürge kurmakla işe başlayabilirsiniz. Dünya savaşı ve ABD'nin deniz aşırı seferi takip edilebilir. Her savaş sonunda önemli bir şehir ve zaman, harita üzerinde ayrıntılı bir bilgi olarak belirtilir. Ayrıca Wikipedia sitesi üzerinden bu savaş ve geçmiş hakkında ayrıntılı bilgi de alabilirsiniz.

    Oyunun içinde 4 farklı düzeyde meydan okuma var. Oyuna ana menüden başlayıp, oyuncu hareket ve taktiklerini belirleyebilirsiniz. Düşmana saldırmak için bir ordu seçin. Düşmanı bozguna uğrattıktan sonra otomatik olarak karanın o bölümü kontrolünüz altına geçmiş olur. Bu seriler adım adım tekrarlandıktan sonra bir ülkenin tümünü ele geçirebilirsiniz. Kazanan ordu üyelerine kart açılır. Her defasında bir ülkeyi yendiğinizde bir kart kazanırsınız. Daha fazla ordu için çeşitli evrelerde ticaret yapılabilir.

    Strateji oyunlarından hoşlanıyorsanız American History Lux'u deneyebilirsiniz. Görsel bir harita üzerinde çalışabilir ve farklı ülkeleri renkli etiketlerle belirleyebilirsiniz.

    Oyunun bu demo sürümünde sadece ilk üç savaş sınırlaması vardır. Satın aldığınızda tüm işlevler açılır. Lisanslı fiyatı ise 15$'dır.

    Oyunun Windows haricinde Macintosh ve Linux sürümleri de vardır.


    DownLoad American History Lux

    Indir (Win)

    Indir (MAC)

    Indir (Linux)




    american history lux, american history lux demo download, american history lux download, american history lux free download, american history lux game, american history lux games download, american history lux linux, american history lux mac, american history lux oyunu, american history lux trial download, american history lux windows
#01.10.2008 19:50 0 0 0