Rüyada Maymun görmek

Son güncelleme: 27.02.2013 22:57
  • Rüyada Maymun ile ilgili Rüya Tabirleri - Maymun Rüya Tabiri - Rüyada Maymun görmek neye yorumlanır, neye işaret eder

    Mağlup düşmana, hilekar ve sihirbaza, her türlü ayıbı bulunan adama, zulme ve haddi aşmaya, isyan ve bununla birlikte gelecek gazaba, büyük günah işleyerek elindeki nimetleri yitirmiş adama; Maymun bazen yahudiye yahut yahudi tıynetinde olan kimseye; Mayymun eti yemek yoksulluk ve ihtiyaca yahut yeni bir elbise edinmeye, Maymunla kavga etmek hastalanmaya, ona galip gelmek hastalıktan iyileşmeye, Maymunla cinsi münasebette bulunmak günah işlemeye, Maymunun yanından uzaklaşıp gitmesi düşmana galip gelmeye, Maymunun ısırması bir kimseyle aralarına husumet girmesine, Maymuna binmek düşmanı kahretmeye, Maymunu omuzuna yahut kucağına almak şerre, hile ve hırsızlık yapmaya, İri cüsseli büyük maymun kendini halka sevdirmeye, çıkar için halka yaltaklık etmeye;yanılma yahut unutmaya, Maymuna dönüştüğünü görmek günah işlemeye, zina yapmaya; Maymun oynatıcısı hilebaza, şerli oyunlara delalet eder.

    İnsanın rüyasında maymun görmesi; çok ahlaksız, yani ayıbın her türlüsü kendisinde mevcut bir kimseye işarettir. Maymun görmek, büyük günahlar işlemeye; maymunun yanından kaçıp gittiğini görmesi düşmanına üstün gelmesine işarettir. Maymun yavrusu görmesi, sihirbazlıktan gelir temin edeceğine; maymunu omzuna alması, onun bir evden mal çalarak çıkmasına işarettir.

    Rüyada maymun görmek; çok ahlaksız bir kimseye yorumlanır. Maymun görmek, büyük günahlar işlemek demektir. Maymunun yanından kaçıp gittiğini görmesi hasmını yenmesi demektir. Maymunu omzuna alması, hırsızlık yapacağına yorumlanır.

    Maymun, hastalığın ve şanssızlığın işaretçisidir. Sahte bir arkadaşınız size kötülük
#31.10.2008 09:52 0 0 0
  • Eline sağlık...
#27.02.2013 22:57 0 0 0