Hamuru için :
2 Su bardağı un
Tuz
Yeterince ılık su
İçi için :
150 gr kıyma
1 Adet rendelenmiş soğan
Tuz, karabiber
4 Çorba kaşığı margarin
Sos için :
1 Kase yoğurt
4 Diş sarımsak
Kırmızı pulbiber
Hazırlanışı
* Unu eleyerek bir kaba alın.
* Ilık su ve tuz ile yumuşak bir hamur haline gelene gelene kadar yoğurun.Yarım saat dinlendirin.
* Hamuru 10 eşit parçaya bölün.
* Oklava ile pasta tabağı büyüklüğünde yufkalar açın.
* Margarini eritip, açtığınız yufkaların üzerine sürün.
* Yufkaları üst üste koyun, merdane ile açın.
* Yufkadan istediğiniz büyüklükte kareler kesin.
* Kıymayı, rendelenmiş soğanı, tuzu ve karabiberi karıştırıp kestiğiniz kare hamurların içine koyun.
* Bohça gibi kapatın ve tepsiye dizin.
* Üzerine yağ gezdirip, fırında kızarana dek pişirin.
* Servis tabağına alıp, sarımsaklı yoğurt ve yağda kızdırılmış kırmızı pulbiberi gezdirip servis yapın.