Dark Sector

Son güncelleme: 17.03.2009 21:30
  • Sistem Gereksinimler.

    İşletim Sistemi: Windows XP SP2 / Vista
    İşlemci: Pentium IV 2.4 GHz
    RAM: 1 GB
    Ekran Kartı: 3D-graphics adapter with 256 MB memory, compatible with DirectX 9.0c shaders version 3.0 (GeForce 6600 or Radeon X1300)
    Audiokarta: Direct-X compatible
    Available at Railway: 6.5 GB



    Oyundan Görüntüler.

    noimage
    noimage
    noimage
    noimage
    noimage


    Oyun Bilgileri

    Oyun çıkmadan önce yayınlanan videolarında görünen keskin bir metal vardı adı Glaive. Bu oldukça eğlenceli bir alet bunu kullanarak saldırabiliyor, uzaktaki aletleri toplayabiliyor ve güç darbelerine yardımcı olması için elektiriğin veya ateşin içine fırlatabiliyoruz.

    Dark Sector'u diğer benzeri oyunlardan ayıran en büyük özellik oyunun harika bir kurguya sahip olması ve hatasız çalışması. İlk başlarda Glaive çok kullanışlı gibi gelmeyebilir ancak daha sonra yeteneklerini geliştirdiğimizde onu oldukça etkili olarak kullanabiliyorsunuz ki bu da oldukça işimize yarıyor.

    Dark Sector'un bir diğer güzel özelliği ise görüntüler, çok fazla fiziksel veya arka plan beklentisine girmeyin ancak genel doku kalitesi kesinlikle muhteşem. Teknik açıdan bakarsak sınıfının en iyisi demek yalan olmaz.Artistik açıdan bakılırsa çok özel sayılmaz. Kötü görünmüyor ve oynaması oldukça keyifli . Bilim kurgu silahları ve canavarlar tıpkı robotlar ve zombilere benziyorlar.

    Oyun boyunca dalga dalga gelen düşmanlara karşı savaşıyoruz bazen de büyük patronlarla veya Glasive'i fırlatarak çözmeniz gerek bulmacalarla karşılaşabiliyoruz. Oyun kendi tarzında genel olarak görülen bir özellik olarak çok ciddi görünüyor ama oynaması her açıdan oldukça zevkli.Aksiyon eğlenceli olsa da ortaya çıkan bazı gariplikler yok değil mesela büyük patronların güç barı olmadığından ne kadar zarar gördüğünü bilemiyoruz. Ama düşmanlarınızı nasıl öldüreceğinizi planlamak ve bunu yaparken Glaive'i kullanmak ve silahla ateş etmek oldukça eğlenceli.

    Multiplayer seçeneği adeta oyun pazarlamacıları için malzeme haline geldi. Tüm gelişmiş seçeneklerle birlikte tek kişilik oyun her türlü ek kullanıldığında yaklaşık 10-15 saat sürebiliyor fakat multiplayer olarak çok büyük beklentilere girmemenizi tavsiye ederim.


#17.03.2009 21:30 0 0 0