Müge Zeren Fıkır Fıkır 2009

Son güncelleme: 03.04.2009 13:55
  • noimage

    Müge Zeren "Fıkır Fıkır"

    Müge Zeren üç yıl aradan sonra Rec by Saatchi etiketiyle çıkaracağı yepyeni albümünü müzikseverlerle paylaşmaya hazırlanıyor.

    "Fıkır Fıkır" adını taşıyan yepyeni albümde toplam 10 şarkı yer alıyor.

    Albümde yer alan 7 şarkının sözü ve bestesi Müge Zeren imzası taşıyor. Albümde bulunan balladlardan 1 tanesinin sözü ve bestesi de müzik piyasasında çalışmalarını sıkça duyacağımız Osman Taşdaş'a ait. 7 şarkının düzenlemeleri ise aynı zamanda albümün müzik direktörlüğünü yapan Reha Falay'a ait. Ayrıca çıkış parçası olan "Fıkır Fıkır"a ayrı bir renk katan düzenlemesiyle Ercan Saatçi de yer alıyor. Albümün prodüktörü ise İnci Razaki.

    Albüm kayıtlarında yer alan müzisyenlerden bazıları Erdinç Şenyaylar, Göksun Çavdar, Yaşar Akpençe, Şenyaylar Yaylı Grubu, Reha Falay, Tevfik Kulak, Hasan Gözetlik Özcan Şenyaylar, Erdoğan Şenyaylar, Yılmaz Şenyaylar, Ahmet Darıcı, Muhittin Darıcı, Onur Nar, Nider Norberto, Santiesteban Pupo, Serkan Bağkesen, vokallerde ise Aylin Vatankoş Şenyaylar, Banu Kunt, Reha Falay, etnik vokallerde ise Xiomara Contrera Arjona ve Ufuk Yıldırım yer aldı.

    Albümün çıkış parçası "Fıkır Fıkır"a Süleyman Yüksel yönetmenliğinde çekilen video klip önümüzdeki günlerde müzik kanallarında sevenleriyle buluşacak
#03.04.2009 13:55 0 0 0