Yiğidolar’a ‘Uygun’ terapi

Son güncelleme: 05.05.2009 18:00
  • Futbolcularının zihinlerini boşaltmaları için önce sırt üstü, sonra yüz üstü yatırarak ilginç bir terapi uygulayan Sivas'ın hocası, 'Trabzonspor hala yarışın içinde' dedi

    GAZİANTEP'E yenilerek zirve yolunda yara alan Sivasspor'da Teknik Direktör Bülent Uygun, toparlanmaları için futbolcularına terapi uyguluyor. Uygun, dünkü idmanda bir konuşma yaptığı oyuncularını önce sırt, sonra yüz üstü yere yatırarak gevşemelerini, zihinlerini boşaltmalarını ve konsantre olmalarını sağlamaya çalıştı.

    Yiğidolar'ın hocası basın mensuplarına ise şu açıklamayı yaptı: 'G.Antep maçını kazanmak istedik ama başaramadık. Antep çok iyi oynadı. Fener'in Beşiktaş'ı yenmesi üzüntümüzü azalttı. İnşallah şampiyon olup, makus talihi değiştiren bir Sivasspor olur. Bana göre Trabzonspor da hala yarışın içinde. 3 galibiyet, 1 beraberlik bize yetecek.'

    Deplasman karnesi zayıf

    BU sezon sahasında yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor, aynı başarıyı deplasmanda gösteremiyor. İç sahada 15 lig maçında 12 galibiyet ve 3 beraberlikle 39 puan toplayan Kırmızı-Beyazlılar, dış sahada 15 karşılaşmada 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi alarak 21 puanda kaldı.

    Yıldız: Ders çıkarmalıyız

    SİVASSPOR'UN kaptanı Mehmet Yıldız, G.Antep'te aldıkları mağlubiyetin kendilerine ders olması gerektiğini söyledi. Kırmızı-Beyazlı oyuncu, 'Beşiktaş'a iki kez liderlik fırsatı verdik kullanamadılar. Bir kez daha verirsek şampiyonluğu kaybederiz. Çok dikkatli olmalıyız' dedi.

    Beşiktaş yenildi şehir turu attılar


    FENERBAHÇE'NİN İnönü Stadı'nda Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmesi lider Sivasspor'un taraftarını sokaklara döktü. G.Antep yenilgisiyle şok yaşayan Yiğidolar, Fener'in zaferi sonrası ellerinde Sivasspor bayrakları ve Fener formalarıyla şehirde tur atıp, sevinç gösterilerinde bulundu. Kırmızı-Beyazlılar, etrafı 'Şampiyon Sivas' tezahüratlarıyla inlettiler.
#05.05.2009 18:00 0 0 0