Turkiz Otel Thalasso Centre Marina Otel - Antalya

Son güncelleme: 31.05.2009 17:39
  • Turkiz Otel Thalasso Centre Marina Otel - Alternatif Tatil
    noimage
    Otel Bilgileri: Turkiz Otel in Özellikleri: Kral Dairesi ve Suitlerle Birlikte Toplam 152 Odası ile hizmet vermektedir. ODA ÖZELLİKLERİ: Türkiz Otelin Oda detayları: Direkt Çıkışlı Telefon, Banyo: Küvet, WC, Saç Kurutma Makinası, Uydu TV, Müzik Yayını, Kasa, Minibar ve Balkon bulunmaktadır.
    YEME İÇME: Turkiz Otel'de Yeme ve İçme: Ana Restoran, A la kart Restaurant, Açık Büfe Akdeniz Restaurant'ında Diyet Yemekleri, Uluslararası ve Türk Mutfağının Essiz Yemeklerini Bulabilir, Pasta, Börek ve Çörekleriyle Benzersiz Tatları Yakalama Şansına Sahipsiniz. Turkiz Otel'in 7 Bar, Patserie, Canlı Müzik, Diskosunda Doyasıya Eğleneceksiniz.
    TOPLANTI&KONGRE: Turkiz Otel'in Toplantı ve Konferans Salonunda Konuklarınızı Ağırlayabilir, Toplantılar Düzenleyebilirsiniz. SERVİS & HİZMETLER: Turkiz Otel'de Kuaför, Kurutma Servisi, Doktor, 24-saat oda Servisi, Fitnes Merkez, Türk Banyosu, Sauna, Masaj, Jakuzi, Anfi Tiyatro.

    noimage

    SPOR&AKTİVİTELER: Kemer Otel Turkiz?de Aktivite ve
    Rekrarasyon: Açık Yüzme Havuzu ve Çocuk Bölümü, Tenis kortu, Mini Futbol, Voleybol, Yelken, Jet Ski, Banana, Wind Sörf, Özel Plajı Turkiz Otel'in Dolphinarium: Ayışığı Parkı İçerisinde Kurulan Dolphinarium, Gelecekte İletişim Sorunu Yaşayan Özürlü Çocuklar İçin Terapi Proğramları Hazırlanacaktır. Bölgenin Turizm ve Eğlence Çeşitliliğine Büyük Katkı Sağlamıştır. 5.50 mt. Derinliğinde Gösteri Ana Havuzu ve Diğer Yardımcı Havuzları ile 800 Kişilik Seyirci Oturma Kapasitesine Sahiptir. Bölgenin Tek Gösteri Merkezi Olan, Dolphinarium'da İki Adet Yunus ve Bir Adet Deniz Aslanı Gösteri ve Eğitim Yapmaktadır. Misafirler İçin Yunuslar ile Yüzme, Dalma İmkanı Sağlanmaktadır.
    KONUM: Otel Kemer Turkiz Konum Olarak Plaja 500 m. Havaalanına 55 km Mesafededir.


    Yalı Caddesi No:3 07980 Kemer - Antalya / Türkiye
    Tel: +90 - 242 - 814 41 00 +90 - 242 - 814 28 33

    http://www.turkiz.com.tr
#31.05.2009 17:39 0 0 0