Keremcem

Son güncelleme: 05.06.2009 10:40
  • Keremcem Kimdir - Keremcem Resimleri - Keremcem Biyografisi - Keremcem Hakkında

    Keremcem 28 Aralık 1977'de mugla milas'ta doğdu. Babasına göre kara kuru bir bebekti. 4 yaş büyük ablası Beste'nin kardeş istemesi Kerem'in dünyaya gelmesinin sebeplerindendi. Eşini çok seven annesi Keremcem'e, eşinin adı olan Cem ismini vermek istedi ama babası Kerem ismini istiyordu. Anne baba Kerem Cem isminde karar verdi.


    İzmir Yılları ve İlk Müzik Deneyimi

    İzmir'e Dönüş 96'da Ege üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü kazandığında yine İzmir'deydi.


    İstanbul ve Müzik
    İstanbul'da Yonca Evcimik onu dinleyen ilk profesyoneldi. Üç sene boyunca tüm çabalarına rağmen bir sonuç alamadı. Tam dönmek üzereyken yolu Aykut Gürel ile kesişti. Seden-Aykut Gürel ailesinin arkadaşlığını edindi. Aykut Gürel aranjörlüğünde ilk albümü 4 ay gibi kısa bir sürede çıktı.

    2005 yılında TRT'de yayınlanan Kerem ile Aslı filminde Pelin Batu ile başrolü paylaştı. 2005 yazında Medyapım tarafından çekilen Aşk Oyunu adlı dizide oynadı ve Ask Oyunu adli Dizi sayesinde Popüler olmayi basardi. Yaz dönemi için çekilen Aşk Oyunu, izleyiciler tarafından tam puan alınca 2006'da sezon dizisine dönüşüverdi. 2006 yazında yeni albüm çalışmaları nedeniyle Yasemin Ergene ile başrolünü paylaştığı Aşk Oyunu dizisinden ayrıldı. 2007 Mart-Mayıs aylarında Atv'de yayınlanan İki Yabancı adlı dizide Dr.Cem Arifoğlu'nu Canlandırdı. Keremcem; 2008 yaz dönemi için, Aşk Oyunu'nun yönetmeni Bülent İşbilen'in yönetmenliğini üstlendiği "Elif" adlı dizide zengin bir ailenin oğlunu canlandırdi.

    Keremcem 28 Aralık 1977'de Milas'ta evlerinin oturma odasında dünyaya geldi. Babasına göre kara kuru bir bebekti. Babasına göre Kara Kuru bir bebekti. 4 yaş büyük ablası Beste'nin kardeş istemesi Kerem'in dünyaya gelmesinin sebeplerindendi. 4 büyük ablası Beste'nin Kardeş istemesi Kerem'in dünyaya gelmesinin sebeplerindendi yaş. Eşini çok seven annesi Kerem'e, eşinin adı olan Cem ismini vermek istedi ama babası Kerem ismini istiyordu. Eşini çok yedi Annesi Kerem'e, eşinin adı olan Cem ismini yürümek istedi ya da babası Kerem ismini istiyordu. Anne baba Kerem Cem isminde karar verdi. Anne Baba Kerem Cem isminde karar verdi.

    İzmir Yılları ve İlk Müzik Deneyimi İzmir yılları ve İlk Müzik Deneyimi

    Ortaokulu İzmir Özel Fatih Koleji'nde tamamlayan Keremcem, Muğla Turgut Reis Lisesi yıllarında gitarla tanıştı. Ortaokulu İzmir Özel Fatih Koleji'nde tamamlayan Keremcem, Muğla Turgut Reis Lisesi yıllarında gitarla tanıştı. Yaz tatillerinde Ege'nin balıkçı köyü Güllük'teki barlarda çalıp söyledi. Yaz tatillerinde Ege'nin Balıkçı köyü Güllük'teki barlarda çalıp söyledi. İlk şarkı söylemeye başladığında aldığı olumlu tepkilere şaşırdı ve bu işi yapabildiği kadar devam ettirmeye karar verdi. İlk şarkı söylemeye başladığında aldığı olumlu tepkilere şaşırdı Ve bu isi yapabildiği kadar devam ettirmeye karar verdi.

    Ankara Dönemi ve İlk Şarkısı Ankara Dönemi ve İlk şarkısı

    Lise son sınıfta yeni öğrendiği bilardo nedeniyle üniversiteye giremedi. Lise Son sınıfta Yeni öğrendiği Bilardo nedeniyle üniversiteye giremedi. Dershane için gittiği Ankara dönemi başladı. Dershane için gittiği Ankara dönemi başladı. Ankara'da geçirdiği 1995 senesinde beste yapabildiğini anladı. Ankara'da geçirdiği 1995 Beste yapabildiğini anladı senesinde. Beğendiği şiirleri besteleyerek işe başladı. Beğendiği Şiirleri besteleyerek işe başladı. İzmir'de 1996 senesinde kendi deyimiyle ilk 'tam' şarkısı olan 'Elimde Değil''i yaptığında mutluluktan havalara uçmuştu. İzmir'de 1996 senesinde Kendi deyimiyle tip 'Tam' şarkısı olan 'Elimde Değili yaptığında mutluluktan havalara uçmuştu. Bu dönemde doğup büydüğü yere hiç de uzak olmayan İzmir, hayatında daha da önem kazandı. Bu dönemde doğup büydüğü yere hiç DE uzak olmayan İzmir, HAYATINDA daha da önem kazandı. Artık o bir "İzmirli"ydi. Artık O bir "İzmirli" ydi.

    İzmir'e Dönüş İzmir'e Dönüş

    96'da Ege ünüversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü kazandığında yine İzmir'deydi. 96'da Ege ünüversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü kazandığında yine İzmir'deydi. Bu dönemde hayatında müziğin olmayacağını düşünüp korktu ama mezun olduğunda üniversite yıllarının onu müzikten uzaklaştırmak yerine, daha çok müziğin içine çektiğini farketti. Bu dönemde HAYATINDA müziğin olmayacağını düşünüp korktu ya da mezun olduğunda üniversite yıllarının onu müzikten uzaklaştırmak yerine, daha çok müziğin içine çektiğini farketti. Şarkı yapmada en verimli senesi 2000 senesiydi. Şarkı yapmada EN VERİMLİ Senesi 2000 senesiydi. İstanbul'a yerleşme arefesinde yaptığı Eylül isimli şarkı, İstanbul macerasının başlangıcı oldu. İstanbul'a yerleşme arefesinde Yaptığı Eylül isimli şarkı, İstanbul macerasının başlangıcı oldu. Hayatının her döneminde destek olan ailesi Keremcem'e İstanbul fikrinde de destek verdi. Hayatının onun döneminde Destek olan Ailesi Keremcem'e İstanbul fikrinde De Destek Verdi.

    İstanbul ve Müzik İstanbul ve Müzik

    İstanbul'da Yonca Evcimik onu dinleyen ilk profesyoneldi. İstanbul'da Yonca Evcimik onu dinleyen tip profesyoneldi. Üç sene boyunca tüm çabalarına rağmen bir sonuç alamadı. Sene boyunca tüm çabalarına rağmen bir sonuç alamadı Üç. Tam dönmek üzereyken yolu Aykut Gürel ile kesişti. Tam dönmek üzereyken Yolu Aykut Gürel İle kesişti. Seden-Aykut Gürel ailesinin arkadaşlığı Keremcem'e ilaç gibi geldi. Seden-Aykut Gürel ailesinin arkadaşlığı Keremcem'e ilaç gibi geldi. Aykut Gürel aranjörlüğünde ilk albümü 3 ay gibi kısa bir sürede çıktı. Aykut Gürel aranjörlüğünde tip Albümü 3 gibi kısa bir sürede çıktı hafta. - 2005 yılında TRT'de yayınlanan Kerem ile Aslı filminde Pelin Batu ile başrolü paylaştı. - 2005 yılında TRT'de yayınlanan Kerem İle Aslı filminde Pelin Batu İle başrolü paylaştı. 2005 yazında Medyapım tarafından çekilen Aşk Oyunu adlı dizide oynadı. 2005 yazında Medyapım tarafından çekilen Aşk Oyunu adlı dizide oynadı. Yaz dönemi için çekilen Aşk Oyunu, izleyiciler tarafından tam puan alınca 2006'da sezon dizisine dönüşüverdi. Yaz dönemi için çekilen Aşk Oyunu, izleyiciler tarafından Tam Puan alınca 2006'da Sezon dizisine dönüşüverdi. 2006 yazında yeni albüm çalışmaları nedeniyle Yasemin Ergene ile başrolünü paylaştığı Aşk Oyunu dizisinden ayrıldı. 2006 yazında yeni albüm çalışmaları nedeniyle Yasemin Ergene İle başrolünü paylaştığı Aşk Oyunu dizisinden ayrıldı. Keremcem, 2007 Mart ayından itibaren atv'de yayınlanan İki Yabancı adlı dizide Dr. Cem Arifoğlu rolünü canlandırmakta. Keremcem, 2007 Mart ayından itibaren atv'de yayınlanan İki Yabancı adlı dizide Dr Cem Arifoğlu rolünü canlandırmakta.

    Eylül

    Keremcem'in "Eylül" adlı ilk albümü, 13 Aralık 2004 Pazartesi günü piyasaya sürüldü. Keremcem'in "Eylül" adlı ilk albümü, 13 Aralık 2004'te piyasaya sürüldü. Keremcem'in "Eylül" adlı ilk albümü, 13 Aralık'ta piyasaya sürüldü. Keremcem'in "Eylül" adlı ilk albümü, 2004 yılının Aralık ayının on üçüncü gününde piyasaya sürüldü.


    Maia
    Keremcem'in ve Seden Gürel'in düet albümüdür. 7 Aralık 2005 Çarşamba günü piyasaya sürüldü.


    Aşk Bitti
    Keremcem'in "Aşk Bitti" adlı ikinci albümü, 11 Aralık 2006 Pazartesi günü piyasaya sürüldü. Keremcem'in "Aşk Bitti" adlı ikinci albümü, 11 Aralık 2006'da piyasaya sürüldü. Keremcem'in "Aşk Bitti" adlı ikinci albümü, 11 Aralık'ta piyasaya sürüldü. Keremcem'in "Aşk Bitti" adlı ikinci albümü, 2006 yılının Aralık ayının on birinci gününde piyasaya sürüldü.


    Ateşler İçinde
    Keremcem'in "Ateşler İçinde" adlı ilk single'ı, 9 Nisan 2008 Çarşamba günü piyasaya sürüldü. Keremcem'in "Ateşler İçinde" adlı ilk single'ı, 9 Nisan 2008'de piyasaya sürüldü. Keremcem'in "Ateşler İçinde" adlı ilk single'ı, 9 Nisan'da piyasaya sürüldü. Keremcem'in "Ateşler İçinde" adlı ilk single'ı, 2008 yılının Nisan ayının dokuzuncu gününde piyasaya sürüldü.


    Dokun

    Keremcem'in "Dokun" adlı üçüncü albümü, 30 Kasım 2008 Pazar günü piyasaya sürüldü. Keremcem'in "Dokun" adlı üçüncü albümü, 30 Kasım 2008'de piyasaya sürüldü. Keremcem'in "Dokun" adlı üçüncü albümü, 30 Kasım'da piyasaya sürüldü. Keremcem'in "Dokun" adlı üçüncü albümü, 2008 yılının Kasım ayının sonuncu gününde piyasaya sürüldü.


    Albümleri

    Eylül - 2004 (13 Aralık)
    Aşk Oyunu Film Müziği - 2005 (30 Ağustos)
    Maia - 2005 (7 Aralık)
    Aşk Bitti - 2006 (11 Aralık)
    Ateşler İçinde - 2008 (9 Nisan)
    Dokun - 2008 (30 Kasım)

    Klipleri

    Nerelere Gideyim: 17 Aralık 2004
    Pardesü: 2 Mayıs 2005
    Aşk Oyunu (Kadife Kelepçe): 3 Eylül 2005
    Bir Küçük Aşk Masalı (Seden Gürel ile): 8 Aralık 2005
    Ağlayalım Beraber: 14 Şubat 2006
    Aşk Bitti: 15 Aralık 2006
    Aman Aman: 29 Haziran 2007
    Hayallerin Peşinde: 3 Aralık 2008
    Sana Ferrari Gerekti: 12 Şubat 2009

    noimage


    https://www.main-board.com/unluler/173438-keremcem-resimleri.html
#05.06.2009 10:40 0 0 0