2009 Yazının Olmazsa Olmazları

Son güncelleme: 27.06.2009 00:34
  • 2009 yaz modası - moda - 2009 Yaz modası

    Havanın sıcaklığı yorucu olsa da hafif kıyafetler giyebilmek mutluluk veriyor. Erkeklere göre kadınlar yaz döneminde çok daha şanslı. Yeni sezon alışverişini henüz yapmadıysanız ya da yapmaya devam ediyorsanız bu yazın olmazsa olmazlarına göz atın!
    2009 Yazının Olmazsa Olmazları!
    Moda
    Hem gündüz hem de giyebileceğiniz şifon bir bluz satın alın. Bu parça katılacağınız her davette kurtarıcınız olacak. Skinny jean ve özellikle sezonun modası beyaz pantolonlarla muhteşem bir uyum sergileyecek.
    Bir kez giydiğinizde vazgeçemeyeceğiniz tulumlar bu sezon öne çıkanlar arasında. Kot ve vücudu saran modellerle yerine bol kesimli, tiril tiril kumaşları tercih edin. Yüksek topuklu ayakkabılarla tam bir moda ikonuna dönüşebilirsiniz.
    Son iki sezondur sokak modasında ve vitrinlerde gördüğümüz tunikler bu sezon da hâkimiyetini sürdürüyor. Şifon, saten, penye gibi çeşitli kumaşlardan yapılmış tunikler gece ve gündüz kullanımı için uygun.
    Yaz mevsiminde en çok ihtiyaç duyacağınız parçalardan biri de koton tişörtler. Vücut tipinize uygun tişörtlerden siyah ve beyaz renklerden mutlaka edin. İlgi çekici aksesuarlar kullanarak sade bir tişörtü gece kıyafetine çevirmeniz mümkün.
    Kadının zarafetini simgeleyen elbiseler dolabınızın olmazsa olmazı. Uzun elbiselerle kısa jean ceketler, mini elbiselerle boleroları birlikte kullanabilirsiniz. Basen ve göbek bölgeniz istediğiniz incelikte değilse büyük desenli elbiselerden uzak durmanızda fayda var.
    Savaşçı ruhu moda arenasına taşındı. Gladyatör sandaletler artık her yerde. Bilekte biten ya da dizlere kadar uzanan sandaletler modayı takip ettiğinizi belirten en belirgin parça. Uzun elbiseler, bermudalarla kombinleyebilirsiniz.
    Bu yaz şal ve fular yükselme dönemini yaşıyor. Sade bir gömleği zenginleştirmenin en moda fular kullanmak. Aksesuarlarınızla uyumlu bir fular seçin ve trendy olmanın keyfini çıkarın. Sadece boynunuza değil saçınıza, bileğinize, çantanıza ve belinize de fular takabilirsiniz.
    Dış görünüm kadar iç görünüm de önemlidir. Straples bluz ve elbiselerin altından görünen korkunç sütyen askılarına son vermek askısız sütyen edinin. Düşük bel kotunuzdan görünmeyecek g-string ve slipler bu yazın olmazsa olmazlar listesinde yer alıyor.
#27.06.2009 00:34 0 0 0