Tekbir Giyim 2010 Kış Hazırlığına Başladı

Son güncelleme: 01.02.2010 00:38
  • Tekbir Giyim 2010 Kış - Tekbir Giyim 2010 - Tekbir Giyimde Kış Hazırlığı
    noimage

    Tekbir Giyim Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Karaduman'ın, Londra'da moda tasarımı eğitimi almış olan kızı Esra Karaduman, genç müşterilerin taleplerini daha iyi karşılamaya kararlı

    İş hayatına atıldığı iki aylık dönemde 2009 Yaz sezonu için hazırladığı 150 parçadan oluşan koleksiyonunu geçtiğimiz günlerde mini bir defile ile görücüye çıkarttı.

    Tekbir Giyim'in merkez binasında düzenlenen defileye Karaduman'ın üniversiteli arkadaş çevresi ve anneleri katıldı. Genç tasarımcı böyle bir organizasyonu yapma amacını şöyle açıkladı; "Talepleri daha net anlamak, öneri ve eleştirileri birebir almak ve böylece ihtiyaca yönelik hem şık, hem spor hem de rahat ürünler hazırlamak."

    Sunuma katılan gençler ve anneleri kıyafetler hakkındaki düşüncelerini, kağıt üzerinde, puan sistemiyle yorumladılar.

    Aynı organizasyonu önceki gün İstanbul genelindeki mağaza sorumluları ve müdürlerine de yaparak yaz sezonunu bitiren ünlü marka Tekbir Giyim, 2010 Kış sezonu hazırlıklarına başlayarak yine hep bir adım önde olduğunu ispatladı.



    TEKBİR GİYİM A.Ş. HAKKINDA:

    1982 Yılında Tesettür Giyim imalatına başlayan firma, 1990 yılında Tekbir Giyim Anonim Şirketi'ni kurdu. 1992 yılında bir ilki gerçekleştirdi ve "Tesettür Defilesi" düzenleyerek Türk ve Avrupa medyasının ilgi odağı haline geldi.

    Tekbir Giyim A.Ş. 2006 Yılında İstanbul Mahmutbey'deki yeni fabrikasını, fabrika satış mağazasını, toptan showroomunu hizmete açtı. Teknolojiye ağırlık vererek bütün makinelerini yeniledi. Bilgisayarlı makineleriyle daha kaliteli, daha hızlı üretimle birlikte imalat kapasitesini ve istihdamı artırdı. Türkiye'nin yanısıra Avrupa ülkelerinde, bayi ve satış noktaları oluşturarak ürünlerini, tüm dünyaya pazarlamaktadır. Türkiye'deki büyükşehirlerden başlayarak TEKBİR MAĞAZALARI açan, mağaza açmadığı illere bayilik vererek beş kıtaya ihracat yapan firma, tesettürü dünyaya tanıtmıştır.

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage

    noimage
#13.09.2009 02:05 0 0 0
  • paylaşımın için teşekkürler.....
#01.02.2010 00:38 0 0 0