Kereviz Saplarında Yoğurtlu Dip

Son güncelleme: 03.05.2010 10:42
  • noimage

    Malzemeler

    100 gr yoğurt
    125 gr lor peyniri
    125 gr yumuşak beyaz peynir
    1 yemek kaşığı zeytinyağı
    1 diş sarımsak
    1/2 yemek kaşığı limon suyu
    1 /2 tatlı kaşığı pul biber
    Taze kereviz yaprağı veya nane

    Yapılışı

    Lor peyniri-beyaz peynir-zeytinyağı-sarmısak-limon suyu-pul biber ve yoğurdun yarısı robotta püre kıvamına gelene kadar karıştırılır.
    Kalan yoğurt ve minik kesilmiş kereviz yaprakları eklenip karıştırılır.
    Alıntı
#02.11.2009 12:51 0 0 0
  • Paylaşımınız için teşekkürler...
#03.05.2010 10:42 0 0 0