30 Kasım 1978 yılında doğdu. Tiyatro sanatçısı Rutkay Aziz'in kızıdır. Özel tiyatrolarda "27 numara", "Terk", Averaj Takımı gibi oyunlarda rol alan Doğa Rutkay, Kanaltürk adlı televizyon kanalında "Doğayla Gece Yarısı" isimli söyleşi programı sunmuştur.
Filmografisi
1998 Çiçegi Büyütmek (TV Dizisi)
2001 Aşkım Aşkım (TV Dizisi)
2002 Pembe Patikler (TV Dizisi)
2004 Şeytan Sofrası (TV Dizisi)
2004 Halk Düşmanı (TV Dizisi)
2005 Şans Kapıyı Kırınca
2006 Gen
2008 Aşkım Aşkım (TV Dizisi)

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 927
favori
like
share