İçip İçip İdmana Çıktı

Son güncelleme: 24.03.2011 17:28
  • Geçen hafta Beşiktaş'la yolları ayrılan Bernd Schuster'le ilgili çok çarpıcı bir gerçeği TAKVİM ortaya çıkartıyor... Medya ve futbolcularıyla sürekli kavga halinde olan Alman teknik adamın, Süper Lig'de 2-1 kaybedilen Trabzonspor maçından iki gün sonra yapılan antrenman sırasında olay çıkardığı belirlendi.

    OYUNCULAR: LEŞ GİBİ İÇKİ KOKUYORDU
    Maçın ertesi günü sabaha kadar içip, neredeyse sarhoş bir halde tesislere giden Schuster'in bu şekilde idmana çıktığı öğrenildi. Alman hocanın çalışma sırasında, "Siz beni kovdurmak mı istiyorsunuz? Amacınız kariyerimi bitirmek mi?" diye bağırdığı hatta bazı futbolculara hakarete varacak ifadeler kullandığı öğrenildi. Antrenör Tayfur Havutçu'nun olaya müdahale ettiği ve Alman hocayı sakinleştirdiği ifade edildi.

    BU YÜZDEN Mİ TAZMİNAT İSTEMEDİ!
    Konunun Başkan Yıldırım Demirören'in kulağına gittiği ve Schuster'in avukatının da bu yüzden İstanbul'a çağrıldığı öğrenildi. İddialara göre Schuster'in hiçbir tazminat talep etmeden istifa ederek Beşiktaş'tan ayrılmasının nedeni de imza attığı bu skandal olay... Haberin basına yansıması halinde kariyerinin tehlikeye gireceğinden çekinen tecrübeli hocanın bu yüzden yönetime sorun çıkarmadan veda ettiği gelen bilgiler arasında.

    SCHUSTER OLAYLARIN ADAMI OLDU
    * Antrenmanda fotoğrafının çekilmesine sinirlendi, basın mensuplarına edep yerini gösterdi.
    * Fatih Tekke'ye kötü oynadığı için küfür etti. Tekke'nin üzerine yürüyüp omuz attı.
    * İstanbul BŞB. maçında hakem Aydınus'a küfür etti. Bu yüzden tribüne gönderildi.,
#24.03.2011 17:28 0 0 0