GS'li futbolcular ne dedi?

Son güncelleme: 25.10.2006 09:12
  • GS'li futbolcular ne dedi?
    Erciyesi deplasmanda devirerek rahat bir nefes alan GS'de futbolcular gelecekten umutlu. Sarı Kırmızılı kramponlar 3 puanı değerlendirirken Orhan Ak'a göre kart ağır karar

    NECATİ: "EN KISA SÜRE İÇİNDE HAZIRLANACAĞIM"
    Maçın ilk yarısında Aydın'ın yerine oyuna giren Necati ise sakatlıktan henüz yeni çıktığını, bunun da performansını etkilediğini söyledi. "En kısa süre içinde hazırlanacağım. Bugün 10 kişi oynadığımız için biraz zorlandık ve bu da performansıma yansıdı" diyen Necati, bu galibiyetin önemini vurguladı. Necati, "Hem Vestel Manisaspor hem de Trabzonspor kaybettiği için avantaj yakaladık. Galatasaray hiçbir zaman yarıştan kopmaz. Çok zorlu maçlar bizi bekliyor. Geçen sene de böyle günler geçirdik ve şampiyon olduk" diye konuştu.

    AYHAN: "ASIL BİZİM ŞİKAYETÇİ OLMAMIZ LAZIM"
    Orta sahada başarılı bir maç çıkaran Ayhan Akman ise öncelikle hakemin gösterdiği yönetime değindi. "Kayseri Erciyessporluları anlamak mümkün değil. Asıl bizim şikayetçi olmamız lazım hakemden" diyen Ayhan, sözlerini "Hakem takdir haklarını hep onlardan yana kulllandı" diyerek sürdürdü. "Galip gelmek bu dönemde önemliydi" diyen Ayhan, "Maça iyi başladık, ama bir anda 10 kişi kaldık. Son zamanlarda hep berabere kaldığımız için galibiyet stresine girince ilerleyen dakikalar zor geçti. Ama sonuna kadar liderlik yarışındayız. Daha çok uzun maraton, biz maçları kazanıp düzelteceğiz" diye konuştu.

    Orhan Ak: "Ağır bir karar"
    K.Erciyesspor-Galatasaray maçının 45. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakın Orhan Ak, maçtan sonra kararın ağır olduğunu söyledi. "Tekrar seyretmek lazım, ama benim düşündüğüm kadarıyla kırmızı kartlık bir pozisyon değildi" diyen Orhan Ak, "Ben sadece ellerimi kaldırdım ve Lazarov da kendini bıraktı. Ama böyle şeyler olabilir. Bu konuda söylenecek bir şey yoktu" ifadelerini kullandı

    ÜMİT KARAN: "KRİTİK BİR GALİBİYET"
    G.Saray cephesinde maçın bir diğer kahramanı kaptan Ümit Karan'dı. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Ümit Karan ilk olarak çok zor bir dönemden geçtiğini, bu anlamda kritik bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. "Tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Maça iyi başladık. Golü de bulduk, sonra 10 kişi kalınca zor anlar yaşadık. Çünkü tehlikeli frikikler kazandılar. Timuçin, Lazarov, Cenk gibi iyi frikik atan oyuncuları vardı" diyen Ümit Karan, "Bizim için zor oldu ama galip geldik. Bundan dolayı mutluyum" ifadelerini kullandı.

    "Sarı kart gördüğü pozisyona da değinen Ümit Karan, bu konuda hatalı olduğunu söyledi ve hakem Çetin Sarıgül'den özür diledi. Penaltı pozisyonunda müdahale vardı, düştüm" diyen Ümit Karan, "Hakemin bu maçtaki hataları hakkında çok şey söyleyebilir. Hataları vardı mutlaka. Ama artık maç bitti, söylenecek bir şey yok" ifadelerini kullandı.
#23.10.2006 22:10 0 0 0
  • Zaten macin hakemi iyi degildi
#24.10.2006 18:04 0 0 0
  • ne oldu bize yaw
#25.10.2006 00:54 0 0 0
  • hakem sayesinde macı kaybediyorduk ama hakem sayesıinde macı geri aLdıuk ilginc
#25.10.2006 09:12 0 0 0