Sevgilinizi şaşırtmaya ne dersiniz

Son güncelleme: 06.11.2008 20:11
  • Modanın kalbi İtalyada filizlenen daha sonra 2005 yılının başından itibaren Türkiyede özel tasarımlar üreten La Sposa hayatınızın en unutulmaz anlarından biri olan Sevgililer Günü için Haute Couture tasarımlar hazırladı.

    Evlenmeden önce yaşanan en heyecanlı gecelerden biri olan Sevgililer Günüiçin hazırlanan tasarımlara, Laura Del Riunun Roberto Cavallinin yanında kazandığı tecrübeleri yansıdı.

    İtalyada hazırlanan tasarımların üretimi, tekstilde söz sahibi olan ülkemizde gerçekleşiyor. Gelinliklerde olan iddiasını abiyelerde de devam ettiren La Sposanın gece kıyafetleri ile sevgiliniz gözlerini üzerinizden alamayacak.

    Her detayı sizin için düşünen La Sposa, taftanın, Fransız dantelinin ve kadifenin ağırlıklı olarak kullanıldığı kıyafetleri yine özel tasarım ithal ayakkabı ve gece çantası ile tamamlıyor ve bu özel gecenin en özel kişisi olduğunuzu size baştan aşağı hissettiriyor .

    La Sposaya dair...

    La Sposa Del Futuro, İtalyan tasarımına değer veren ancak özellikle gelinlikte, Türk dokunuşunu ile harmanlanmış, her gelin için çok özel olan düğün gecesinde , çok özel hissetmek isteyen müşterilerin ihtiyacına cevap verebilmek üzere kuruldu.

    Türkiyede üretilen La Sposa Del Futuro abiye ve gelinlikleri, başta Dubai olmak üzere, Yunanistan, İsrail, Lübnan ve ABDli müşterilerin de beğenisini kazanırken pek yakında Japonyada da müşterilerin beğenisine sunulacak. Şıklığa önem veren her kadının kendine uygun abiye modeller bulabileceği La Sposa Del Futuro tasarımları İtalyada çiziliyor.
#05.02.2007 09:38 0 0 0
  • yazı büyüklüğünden okuyamadım
#06.11.2008 17:27 0 0 0
  • şimdi okuyabilirsin sanırım
#06.11.2008 20:11 0 0 0