LG Optimus G2'nin Görüntüleri Sızdırıldı

Son güncelleme: 26.06.2013 16:31
  • [h=2]LG Optimus G2 - Görüntüleri - Sızdırıldı
    LG'nin yeni amiral gemisi modeli olacan Optimus G2'nin yeni görüntüleri evleaks tarafından sızdırıldı.
    noimage
    Geçtiğimiz gün Sony'nin yeni üst seviye cihazı Xperia Z Ultra'yı, Samsung'un da bugün Snapdragon 800'lü Galaxy S4 LTE A'yı duyurmasının ardından akıllı telefon pazarındaki çıta donanım anlamında biraz daha üst seviyeye çıkarılmış oldu. Yakın zamanda bu üst seviye cihazların arasına bir yenisinin daha eklenmesi bekleniyor; LG'nin yeni amiral gemisi Optimus G2.

    Daha önce bir takım özellikleri sızan ve tanıtım tarihi belli olan Optimus G2'nin çıkış tarihi yaklaşıyor. Hal böyle olunca cihaz ile ilgili sızıntılar da artarak gelmeye devam ediyor. Bu cihaz ile ilgili son sızıntılar ise, güvenilir sızıntı kaynağı evleaks'dan geldi. Bu sızdrılan görüntüler ise cihaz ile ilgili merak edilen bazı konuları gün yüzüne çıkarmış oldu.

    Daha önce sızan cihazın önünün gözüktüğü görüntüde hiçbir tuşun olmadı görülüyor ve sadece arka tarafında tuş olduğu iddia ediliyordu. Bu iddianın sızan görüntülerle birlikte doğruluğu da kanıtlanmış oldu.

    Cihazın Qualcomm'un yeni üst seviye çipseti Snapdragon 800'ü kullanacağını ve LG'nin 7 Ağustos'ta düzenleyeceği dev etkinlikte tanıtılacağını hatırlatalım.
#26.06.2013 16:31 0 0 0