Thor

Son güncelleme: 03.03.2014 11:13
  • noimage

    Thor, Marvel Comics tarafından yayımlanan aynı adlı çizgi roman karakterine dayanan 2011 ADB süper kahraman filmi ve Marvel Cinematic Universe tarafından yayınlanan dördüncü filmidir.
    Yayın Tarihi: 21 Nisan 2011 ( Avustralya )
    Yönetmen: Kenneth Branagh
    Açıklama;

    Kenneth Branagh’ın yönettiği ve Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston ile Stellan Skarsgard’ın oynadığı Thor serisinin 1. filmi, 29 Nisan 2011’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarıldı. Hikâyenin merkezinde, düşüncesiz tavırlarıyla antik bir savaşı tekrar başlatan güçlü ama ve kibirli savaşçı Yüce Thor var. Thor, Dünya’ya sürgün ediliyor ve insanlar arasında yaşamaya mecbur bırakılıyor. Kendi dünyasının kötü adamı en karanlık güçlerini Dünya’yı istilâ etmek için yollayınca Thor, gerçek bir kahraman olmak için nelerin gerektiğini öğreniyor.
    Şahsi görüşüm:
    Çocukluğunda kardeşi ile tam tersi görüşlere sahip olan Thor büyüdüğünde ise gene tam tersi kararlar almakta. Bu durumdan dolayı babası tarafından Dünya ya güçsüz bir şekilde sürgüne gitmekte. Odin ise kendisinin evlatlık olduğunu anlayarak babasını öldürmeye çalışmakta ve kardeşi ile babası arasında yalan haberler göndermekte. Güzel film serilerinden biri daha. Aslında tek tek yazsamda Marvel 'ın pek kötü film yapacağını sanmıyorum.
#03.03.2014 11:13 0 0 0