Next güzelliği ile göz kamaştırın

Son güncelleme: 19.07.2007 02:21
  • Zengin bir renk paletine sahip Next 2007 Yaz Koleksiyonunda altın sarısı, kızıl ve bronz tonlar yoğun olarak kullanılıyor; pastel tonlar ve sezonun olmazsa olmazı metalik renkler, desenli ya da tek renkten oluşan, birbirinden şık modeller de dikkat çekiyor.

    Çuval elbiseler, çan kesim ceketler ve üstler, sandaletlerle birlikte bu sezon da karşımıza çıkıyor. Kıyafetlerin iri ve çarpıcı aksesuarlarla tamamlanması görünüme yeni bir tarz kazandırıyor. Birbirinden çarpıcı yedi temanın sunulduğu koleksiyonda, güneşin parlaklığı kıyafetlere yansıtılıyor.

    Etnik ve modern tarz buluşuyor
    Etnik renk ve desenlerin çekici, modern kesimlerle birleştiği Tribal Glamour I koleksiyonunda, turuncu çan kesim ceketler, gri kapri pantolonlar, kahverengi geometrik desenli elbiseler ön plana çıkıyor. Koleksiyonda kullanılan etnik detaylar, boncuk işlemeler, ince topuklu ayakkabılarla birlikte kullanılarak farklı bir stil yaratılıyor. Fildişi, toprak tonlarda arkası açık ayakkabılar, altın görünümlü boncuk kolyeler, tahta, deniz kabuğu işlemeli bileziklerle kıyafetler neşeli bir görünüm kazanıyor.

    Farklı detaylara ve sofistike kumaşlara yer verilen Tribal Glamour II koleksiyonunda, turuncu kısa hırkalar, kahve tonlarda keten pantolonlarla eşlenerek kahve burnu kapalı terlikler ya da çikolata rengi, üzeri boncuklarla süslü deri ayakkabılar ve kahve tonlarda çift renkli çantalarla tamamlanıyor. Vişne tonlarda yakası işlemeli bluzlar, çikolata rengi parlak eteklerle kombinlenerek, tribal desenli eşarplar, vişne rengi rugan, platform topuklu sandaletler, kahverengi güneş gözlükleri ve bronz, altın görünümlü bileziklerle tamamlanarak göz kamaştırıcı bir şıklık sağlanıyor.

    60ların görkemi kıyafetlere taşınıyor
    60lardan ve günümüz trendlerinden motifler taşıyan Retro Modern koleksiyonunda etkileyici geometrik desenler, iri güneş gözlükleri ve platform topuklar ön plana çıkıyor. Yeşil keten kolsuz üstler, krem rengi volanlı etekler, altın görünümlü opal taşlardan uzun kolyeler, yeşil kaplumbağa kabuğu desenli güneş gözlükleri, tahta görünümlü, platform topuklu ayakkabılarla tamamlanıyor.

    Her zaman popüler olan 60lardan esinlenen Mod koleksiyonunda modern kesimlerdeki elbise ve pantolonlar, siyah-beyaz şıklığıyla karşımıza çıkıyor. Grafik desenlerin göze çarptığı koleksiyonda siyah, açık yakalı elbiseler, fildişi, arkası açık topuklu ayakkabılar ve krem çantalarla eşleniyor. Siyah, rugan saç bantları, siyah plastik kelepçe bilezikler, gümüş görünümlü küpeler, kare, büyük, siyah güneş gözlükleri, siyah taytlar, arkası açık siyah ayakkabılar kombini tamamlayan en önemli aksesuarlar.

    Folk Story ile egzotik esintiler
    Koleksiyonda yer alan şal deseni baskılar, vintage görünümlü robadan bluzlar, yeni tasarımlarda hiç olmadığı kadar seksi bir görünüm sağlıyor. Yeşil robadan bluzlar, denim mini etekler, çikolata rengi kaplumbağa kabuğu desenli sandaletlerle eşleniyor. Deniz mavisi kapri jeanler, yüksek platform topuklar, altın, bronz görünümlü bileziklerle birlikte çekici bir görünüm yaratılıyor. Kahve tonlarda şal desenli elbiseler, beyaz fitilli kumaştan kolsuz bluzlar, kahverengi ipli sandaletler ve dore, metalik renklerde iri çantalarla gündelik görünüme egzotik bir tarz katılıyor.
#19.06.2007 14:29 0 0 0
  • Bu sene kahve tonlari daha agirlikli ama ben pembeden vazgecemem
    tesekkurler SU-PERISI
#19.06.2007 17:57 0 0 0
  • tesekkurler ellerinize saglik
#19.07.2007 02:21 0 0 0