Chat UZmanı

Son güncelleme: 11.10.2007 12:56
  • Arkadaşlarınızdan en iyi iş çıkan mIRC server'ının ne olduğunu öğrenin. İçeri girdiğinizde odada binlerce kişi bulabilirsiniz. İşin esası söylemek istenileni en pratik şekilde vermek olduğundan kelimelerin içinde "ğ,y,r" gibi harfleri kullanmayın. "slm" veya "nbr" gibi kelimelerle olaya dalın. Bir süre kimsenin umurunda olmazsınız. Çünkü onlarda önceden birilerini tanıyor olurlar. İlginç bir olay hakkında kendi fikirlerinizi ortaya atabilirsiniz. Veyahut hepsinin ilgisini çekebilecek acayip bir sorun "içinizde helikopter kullanmayı bilen pigme var mı" cinsinden. Belirlediğiniz hedefe bir süre sonra "hadi özele geçelim" deyin. Ama özele geçmeden önce bir hatun olduğuna emin olun.

    Karşınızdaki 45 yaşında kıllı bir eğlencesever de olabilir. Sizin "bu gece bana gelsene" ya da "telefonunu versene" gibi isteklerinize hemen "evet" diye cevap veriyorsa kesin hemcinstir. Ağız yoklayarak gerçekten dişi olduğuna emin olun. Çok şiir okuyarsınız gelse bile sakın şiir okumaya kalkmayın çünkü "gözlerine baktığımda ağlayasım geliyor" tarzında arabesk bir romantizm hem hatunu korkutur hem de iğrendirir. En iyisi gizem tribinize devam etmek. Bazı sorulara "nerelere takılırsın", "kız arkadaşın var mı", "ailenle mi oturuyorsun" gibi kaçamak cevaplar vererek konuşmayı "arkası yarın"lık seviyesinde tutmaya çalışın. Bir süre sonra artık kuzu postunu çıkarıp ufaktan ufaktan -ama yine de çok istekli görünmeden - asıl maksadınızı ortaya atmaya başlayın. Teknolojinin cinsel ve duygusal yaşamımıza pozitif olarak yansıması, kabul edin ki güzel bir sonuç. Ama her yerde olduğu gibi iş bilenin kılıç kuşananın. İşi bilin, kelimeleri doğru seçin ve chat' te başlayan yolculuğa mum ışıklarının süslediği pirinç bir ikiz yatakta devam edin.


    Nereden başlamalı

    Sevgilinizden ayrılalı uzun zaman oldu ve başa bela erkeklik hormonunuz yüzünden insanlığın en güzel eylemine karşı tarifi imkansız bir istek duyuyorsunuz. Ve bir de şansımı chat'te deneyeyim dediniz. Neden olmasın. İşte size yararlı bilgiler:

    Nick seçimini çok iyi yapmalısınız

    Kanalda seçtiğiniz kişiye sizin gibi bir çok kişinin de mesaj yolladığını unutmayın. Seçtiğiniz şanslı bayanın size geri dönebilmesi için nickinizin sempatik olması veya en azından antipatik olmaması gerekir. Kötü nick'lere bir kaç örnek: aşkdelisi, Tom Cruise, çapkın. Asla yakışıklı ve popüler bir aktörün ismini veya soyadını nick olarak seçmeyin, bu sizin ilginçliğinizi bir anda yok eder. Seksi çağrıştıran nicklerden uzak durun. Kadınlar belden aşağısını düşünen erkeklerden ilk başta uzak dururlar. Yaratıcılığınız kullanın ve kendinize düzgün bir nick bulun.

    Kanalda seçtiğiniz kadın nicklerine göre sakın fiziksel bir beklentiye girmeyin.

    Unutmayın, çok güzel bir hatunun chat' te hiç işi olmaz. Burcu, Buse gibi hoş bir bayanı çağrıştıran nicklerin kullanıcıları tam bir paçoz olurken, safibaz, hatice gibi çekici olmayan nicklerin kullanıcıları tam aradığınız cinsten olabilir.

    Dürüst olun

    Hemcins rakipleriniz chat sırasında sallamaktan çekinmedikleri için kadınlar bu konuda oldukça uyanık olurlar. Zorda kalmadıkça yalan söylemeyin. Bu sizi rakiplerinizden daha farklı yapacaktır.

    Etkilenen taraf siz olmayın

    Konuşmaya başladığınız her hangi bir kadının cümleleri ona yakınlık duymanıza sebep olabilir, bu tür duygusal uyarılara karşı hazırlıklı olun. Siz bir avcısınız.

    Ve sohbet...

    Her şey basit bir selamla başlar. Nickinizden sonra en önemli safha budur. Gerçi bu anlamda yapabilecekleriniz çok fazla değil. İlk mesajlar hep sade olmalı. Her ne kadar ilk kullanılan cümle "slm" olsa da en çok işe yarayan da budur. Nasıl bir selamlaşma cümlesi seçersenis seçin, içinde kesinlikle abartı olmasın. Bunlardan bazıları size karşılık olarak dönmeyebilir ama siz yine de yılmayın ve seçtiğiniz nicklere selam yollamaya devam edin.

    Chat'in ilk cümleleri genelde yaş, cinsiyet ve yaşadığı yeri açıklamaya yöneliktir. Eğer şansınız yaver giderse ve yaşı uygun birine rastlamış olursanız bu safhayı uzun tutmak size artı puan kazandıracaktır. Bunun için gün içinde yaşadığınız bir olayı anlatabilirsiniz. Siz böyle umursamaz tavırları devam ettirdikçe merak edilen taraf oalcaksınız ve bunu ispat eden cümlelerle karşılaşacaksınız. Birkaç cümle ile arayı ısıttıktan sonra artık onu tanımaya başlayabilirsiniz. Yaşı, mesleği ve yaşadığı yeri direkt sormaktan çok yine bazı dolaylı cümleler kurun. Mesleği ile ilgili bu tip bir cümle ile hem yaşını hem de yaptığı işi oan direkt olarak söyletebilirsiniz.

    Samimiyet

    Burada kişisel özelliklerimiz, medeni halimiz, hoşlandıklarımız, hoşlanmadıklarımız gibi bir çok detay ortaya dökülür. Bunların doğrultusunda da fikir tartışmaları başlar. Öğrenmek istediklerinizi direkt olarak sormaktan çok, sohbet içinde yarattığınız diyaloglar sayesinde elde etmeye bakın. "Bana kendini tarif edermisin" sorusu bir çuval inciri berbat etmekle eş anlamlı.

    Hamle zamanı

    Kadın erkek ilişkilerini tartışmak için artık doğru zaman geldiniz. Zor bir ilişkiden çıktığınızı söylerek bu konuya zıplayabilirsiniz. Ama asla gururlu erkek edasıyla "ilişkiyi ben bitiridim" gibi sert bir vurguya başvurmayın. Bu kıçınıza yediğiniz tekmenin ebadı hakkında bir tiyo olacaktır karşı tarafa. Kadın erkek ilişkilerini tartıştığınız cümlelere çok dikkat edin. Bu, konuştuğunuz kişinin merakını zirveye çıkaracak bir fırsattır. Bir kadını yüceltmeye yönelik cümlelere ihtiyaç duyuyorsanız annenizi seçin. Ona göndermeler yapın. İşe yarayacaktır. Konuşmalar uzadıkça karşınızdakini ne akdar merak ederseniz edin sakın resim istemeye kalkışmayın. Fiziksel özelliklerinizi öğrenebilecek bölüme geldikten sonra konuyu alışverişe getirebilirsiniz. Yaz mevsiminde olduğumuz düşünürsek mayo seçimi ile ilgili bir diyalog yaratabilirsiniz. Alışveriş ve diyet hakkında konuşmak karşınızdakinin kilosu ve boyu hakkında bilgi sahibi olmanızı kolaylaştıracaktır. İşi neden bu kadar uzatıyorum demeyin çünkü işi bu kadar uzatmayan insanların hepsi bilgisayarlarını büyük bir güvenle kapattıktan sonra ellleri boş bir vaziyette kalır.

    Son hamle

    Artık edebiyatı bir kenara bırakıp çok doğru bir zamanlama yaparak görüşmek için atılım yapabilirsiniz. Bu bölümde söylenmemesi gereken cümlelerin en başında "senden etkilendim" geliyor. Bu görüşmenin sizin tarafınızdan hiçbir beklentisi olmayan, sadece sohbetinden zevk aldığınız bir kişiyi tanımaya değer bulduğunuzun sonucu olduğunu uyandırmalısınız. Bunun için arada geçen diyaloglara dikkat etmelisiniz. Bir CD alışverişi bile buna vesile olabilir. Görüşme gündeme geldiğinde telefon numarasını istemeyin. Bu iki açıdan sakıncalıdır. Yarattığınız merak, telefondaki diyalogda azalabilir ve görüşme işi uzayıp ertelenebilir. Telefon numaralarını gündeme getirmeden randevu tarihini çok yakın bir zaman olarak seçmelisiniz. İşin cazibesi zaman aşımına uğramamalı. Mümkünse akşam saatlerine randevu verin ki geceye devam etmek için çok zaman harcamak zorunda kalmayın.
#30.08.2007 11:36 0 0 0
  • yafffffffff bu kadar uzun yazmasaniz olmaz ''al birini vur ötekini''

    yaf ben bu kadar okursan sIkIlIrIm :D
#02.09.2007 09:50 0 0 0
  • ya uzun değil:D
    yazılar büyük olduğu için o kadar uzun görünüyo:D
    içindeki teknikler güsel ama ben den sölemesi
#02.09.2007 11:16 0 0 0
  • SoNuNa KaDaR oKuDuM NoT eTTiM :D
#02.09.2007 19:45 0 0 0
  • varol oglum senden korkulur vallah
#02.09.2007 23:12 0 0 0
  • GüzeLmiş YEa..
#17.09.2007 19:15 0 0 0
  • ewet chat :D
#18.09.2007 10:29 0 0 0
  • Uzmanlıkla Alakalı Bişey Değil Aslında Herşey Dilde Biter...! Paylaşım İçin Teşekkürler...!
#29.09.2007 05:09 0 0 0
  • iyi guzell:D
#10.10.2007 19:17 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler..
#11.10.2007 10:59 0 0 0
  • noimage
#11.10.2007 12:56 0 0 0