Sonbahar salonunuz için bütçe alternatifleri

Son güncelleme: 27.10.2007 13:06
  • Salonunuzun dekorasyonunu yenilerken bütçenizi de düşünüyorsanız, hazırladığımız alışveriş listesindeki farklı seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

    noimage

    Renkli ve sıcak bir salon yaratmak istiyorsanız klasik kanepenizin üzerine desenli, boncuklu ve parlak tonlarda kırlentler yerleştirebilirsiniz. Açık renk tülünüzün üstüne, bu yıl çok moda olan ip perdelerin renklilerinden asarak mekana hareket kazandırabilirsiniz.

    noimage

    Bu yılın favori renkleri mürdüm, yağ yeşili ve turkuaz. Eğer modayı yakından takip etmeyi seviyorsanız sezonun renk ve kumaş seçenklerini zevkinize göre kombinleyerek şık bir sonbahar salonu yaratabilirsiniz.

    Ekonomik bir alışveriş için:
    1. Kanepenizin döşemesini değiştirmek yerine üzerine dilediğiniz tarz kumaştan kılıf diktirerek yenileyebilirsiniz.
    2. Perdelerinizi yenilerken her mevsim kullanabilceğiniz incelikte ve renkte güneşllikler ve tüller tercih edebilirsiniz.
    3. Artık pek çok firmanın seri sonu ürünlerini satışa sunduğu mağazalar var. Aksesuar, tekstil, aydınlatma ve hatta mobilyalarınızı yenilemek için bu adreslere uğrayabilirsiniz.

    noimage

    Parlak renkler
    Ev dekorasyonu da boncuk, payet ve ışıltı modasından nasibini aldı. Ancak bu tarz ürünleri dekorasyonunuzda dengeli kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Işıltılı ve parlak renkli yastıklar, mumluklar ve şamdanlar salonunuza ışık katacağı gibi, fazla abartıya kaçmadan modaya da ayak uydurmuş olursunuz.
#27.10.2007 10:56 0 0 0
  • saol sindy emegine saglık
#27.10.2007 13:06 0 0 0