Müthiş takas

Son güncelleme: 12.10.2004 23:15
  • Müthiş takas
    Milan yönetimi, Real Madridin yeni sezon için kendilerine yaptığı teklifi açıkladı: Jaap Stamı bize verin, Roberto Carlosu size verelim...

    Taraftarlar için
    İspanya Ligi devi Real Madridin yeni sezon için düşündüğü bomba transferin Jaap Stam olduğu ortaya çıktı. Milanlı yöneticiler, ezeli rakibin kendilerine şu müthiş takası önerdiğini açıkladı: Hollandalı Jaap Stamı istiyoruz, yerine size yıldızımız Roberto Carlosu öneriyoruz. Bu müthiş takas İtalya basınının gündemine otururken, Real Madrid başkanı Florentino Perezin taraftara yeni yüz sunmak için böyle bir girişimde bulunduğu öğrenildi.

    Her yıl bir bomba
    Her yıl müthiş bir transferle sezona merhaba diyen Real Madridin bu takasın üzerine para vermeyi bile kabul ettiği sızan haberler arasında. İlk olarak Barcelonadan Luis Figo, ardından Juventustan Zidanı, daha sonra da İnterden Ronaldoyu kadrosuna dahil eden ünlü ekip, bilindiği gibi sezon başında da Manchester Uniteddan David Beckhamı renklerine bağlamıştı. Milanın bu takas önerisini düşünmek için süre istediği ifade edildi.

    Avrupa Liglerinden haberler
    Kaleci Kahna Magath freni
    Bayern Münihin file bekçisi Oliver Kahnın son haftalardaki hırçın davranışları, milli oyuncuyu zora sokacağı benziyor. Her maçta rakip futbolcularla tartışan, son Bremen karşılaşmasında Klose ile yumruk yumruğa giren Kahna sonunda teknik direktör Felix Magathtan uyarı geldi. Magath, Kahnın daha sakin olmasını isterken, bu davranışlarıyla milli takıma da zarar verebileceğini hatta, formayı Lehmanna kaptırabileceğini söyledi.

    Yıldıray Baştürk bomba gibi dönecek
    Uzun süren sakatlığından sonra geçen hafta oynanan Kaiserslautern maçında forma giyen Yıldıray Baştürk, kısa sürede eski formuna kavuşacağını söyledi. Yıldız oyuncu çok çalıştığını belirterek Yeniden kendimi ispatlamak istiyorum. Sakatlığım uzun sürdü ancak eskisinden daha güçlü bir şekilde milli takıma döneceğim ifadesini kullandı.

    Edu seneye Barcelonada
    Arsenalin yıldız oyuncusu Edu, yeni sezonda Barcelona formasını giyeceğini açıkladı. Sözleşmesi seneye sona erecek olan Brezilyalı, İngiliz yöneticilerin kendisine yeni bir sözleşme önerdiğini ancak başka teklifler de olmasına karşın kariyerine İspanyol devinde devam edeceğini söyledi. Edu, Ronaldinho ile yan yana oynamak için sabırsızlandığını da sözlerine ekledi.

    Aragonese ırkçı suçlaması
    İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones, idman sırasında futbolcusu Reyesi motive etmek için kullandığı sözlerden dolayı ırkçı suçlamasına maruz kaldı. Aragones, Reyes gel buraya. Söyle o zenciye kendi hesabına oynasın. Söyle ona: Hey ben sizden daha iyiyim. Zenci boku üzerimi kirletiyor. Ben sizden daha iyiyim şeklinde ifadeler kullanınca İspanyol ve İngiliz basınında ırkçı olmakla suçlandı.
#12.10.2004 23:15 0 0 0