Ballı Marka

Son güncelleme: 14.10.2004 11:36
  • Ballı Marka
    Nihat penaltı kaçırdı, yüzde 99luk pozisyon-larda 33 yaşındaki kaleci Jensen devleşti, evinde farktan kurtulan Danimarka 1 puana bayram etti



    Mükemmel futbol
    Her hattıyla mükemmel oynayan bir Türkiye, evinde mücadele etmesine rağmen millilerimiz karşısında aciz kalan ve beraberliği kalecisinin sayesinde kurtaran bir Danimarka. İşte dünkü maçın kısa özeti buydu. Milli takımımız, 8. dakikada yoklamaya başladığı rakip kalede bir elin parmaklarından daha çok pozisyona girdi. Bunların yanısıra bir de penaltı atışından yararlanamadı.

    Bu kadarı kaçmaz
    Emre, Ümit, Hüseyin müthiş oynuyor, hem bireysel futbol hem de takım oyunu olarak Vikinglere ders veriyorduk. Ancak bir türlü golü bulamıyorduk. Bunda bizim şanssızlığımız kadar 33 yaşındaki kaleci Jensenin müthiş kurtarışlarının payı büyüktü. Ancak o da 70. dakikaya kadar direnebildi. Maç 1-1 biterken biz galibiyeti kaçırdığımız için üzülürken, Danimarka bayram ediyordu.

    Helal sana
    Ümit Özat
    arşılaşmaya sağbekte başladı. İkinci yarıda İbrahim Üzülmez kenara alınınca sola geçti. Danimarka ataklarında savunma görevini başarıyla yerine getirmesinden daha önemlisi, ofansa verdiği destekti. Kendisi gibi şahane bir maç çıkaran Emrenin paslarıyla Danimarka savunmasının sağ kanadını çökertti, yaptığı müthiş ortalarla arkadaşlarını gol pozisyonlarına soktu. Golün asistini yaptı, biri Tuncay, biri Gökdenize Al da at diye orta yaptı ve sahayı alkışlarla terketti.

    Santis harika
    maç yönetti
    arşılaşmanın İtalyan hakemi, mükemmel yönetimiyle alkış topladı. İbrahimin 27. dakikada Gronkjaere ceza alanı içinde yaptığı hareketi penaltıyla cezalandırılması, 3 dakika sonra Gronkjaerin Okana arkadan vurmasının karşılığının kırmızı kart olması çok doğruydu. Müthiş bir tempoda oynanan maçta futbolcular kadar koşan Santis, kartlarını doğru çıkardı, kararlarında objektifti. İtalyan hakemin belki de tek yanlış kararı Fatih aleyhine verdiği faul kararı ve gösterdiği sarı karttı.

    Maçtan dakikalar
    Dakika 8
    Fatihin kafayla indirdiği topa Nihat ceza sahası çizgisi üzerinde gelişine vurdu. Kaleci Jensen topu yumruklayarak kornere çeldi.

    Dakika 9
    Danimarka defansının uzaklaştıramadığı top Servetin önünde kaldı. Genç oyuncunun sert şutu farklı şekilde üstten auta gitti.

    Dakika 27
    İbrahimin Gronkjaeri düşürmesi sonucu kazanılan penaltıyı Tomasson kullandı ve meşin yuvarlağı ağlarımızla buluşturdu: 1-0.

    Dakika 34
    Fatihin ara pasında Jensenle karşı karşıya kalan Gökdeniz, etkisiz bir vuruş yaptı. Kaleci topu kornere gönderdi.

    Dakika 35
    Danimarka savunmasının uzaklaştırmak istediği topa sahip olan Ümit, 25 metreden sert vurdu, kaleci Jensen gole izin vermedi.

    Dakika 47
    Kazandığımız serbest vuruşta topun başına geçen Nihatın sert şutunda, kaleci Jensen meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

    Dakika 59
    Nihatın vuruşunda Helveg topu elle kesince penaltı kazandık. Atışı kullanan Nihatın vuruşunda, meşin yuvarlak yan direkten geri geldi.

    Dakika 70
    Ümit Özat soldan nefis bir orta yaptı, Nihat penaltı noktasının gerisinden kafayı harika vurup, topu ağlarla buluşturdu: 1-1.

    Dakika 75
    Gravesenin arapasında sağdan altıpasa giren Priske, Rüştüyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı yan ağlara bıraktı.

    Dakika 83
    Ümit Özatın soldan harika ortasında Gökdeniz, 6 pastan bomboş durumda şutunu çıkardı, kaleci Jensene çarpan top, kornere çıktı.
#14.10.2004 11:24 0 0 0
  • bu milli takım iş yapacak ersun yanal niye tuncayı oynatmıyoda okan buruk oynuyo gençler oynamalı artık danimarka 1 puana bayram edip kutlama yapıya ya
#14.10.2004 11:36 0 0 0