Kurtlar Vadisi

Son güncelleme: 10.10.2022 17:29
  • noimage

    KURTLAR VADİSİ`NDE ÖLÜM SIRASI KİME GELDİ?
    Türkiye`nin en çok konuşulan dizisi `Kurtlar Vadisi`nin önceki akşam yayımlanan Hüsrev Ağa`nın öldürüldüğü bölüm, izleyiciyi ekran başına çiviledi.

    Kurtlar Vadisi`nde Hüsrev Ağa`nın ölümüyle yeni bir dönemece girildi. Dengelerin sarsıldığı dizide ibre ölüm sırasının önce Pala, ardından da Laz Ziya ve Baron`da olduğunu gösteriyor

    Türkiye`nin en çok konuşulan dizisi `Kurtlar Vadisi`nin önceki akşam yayımlanan Hüsrev Ağa`nın öldürüldüğü bölüm, izleyiciyi ekran başına çiviledi. Dizi önceki akşam tüm kişilerde 19,2 izlenme oranı (rating) ve 50,2 izlenme payıyla (share) zirveye oturdu. A/B`de de 17,3 izlenme oranı ve 48,9 izlenme payıyla yine en fazla izlenen yapım oldu.

    MUHTEMEL SENARYOLAR
    Hüsrev Ağa`nın diziye vedası ise Vadi fanatikleri arasında senaryonun nasıl ilerleyeceği konusunda yeni fikirlerin üretilmesine neden oldu. İşte Kurtlar Vadisi`nin gelecek bölümlerinde gelişmesi muhtemel olaylar: Hüsrev Ağa`nın ölümünün özellikle Laz Ziya cephesinden büyük tepki çekmesi bekleniyor. Laz Ziya, en yakın arkadaşını kaybettiği için Baron`a cephe alacak. Baron da Laz Ziya`yı ortadan kaldırmak isteyecek. Her geçen gün hareket kabiliyeti sınırlanan Baron da topun ağzında. Devlet tarafından `kirli işlerle uğraştığı` bilinen Baron`u ortadan kaldırmaya hazır adayların sayısı hayli fazla. Aslan Bey`in vasiyeti üzerine zaten Polat bu işle görevli. Hüsrev Ağa`yı öldürdüğü için diğer Konsey üyeleri de Karahanlı`ya kızgın. Yeni kurulan Çarlık da Karahanlı`ya diş biliyor. Tüm bunların yanısıra Baron karakterini canlandıran Zafer Ergin`in sezon başında diziden ayrılacağı yönündeki açıkmaları da Baron`un ölümünün yakın olduğunu destekliyor. Bu bölümde iyileşeceğine dair sinyaller veren Mehmet Karahanlı`nın eşi Nergis Hanım ise Baronluğun en güçlü talibi. Büyük olasılıkla eşinden boşalan koltuğa Nergis Hanım oturacak. Hatta bazı dizi fanatikleri Nergis Hanım`ın başa geçmesinin ardından Güneydoğulu bir bir başka hanımağanın da Konsey`e dahil olacağına kesin gözüyle bakıyor.

    Polat ortadan kaldıracak
    Hüsrev Ağa`ya başkaldırarak dikkatleri üzerine çeken ve İstanbul`da başına buyruk bir beylik kurma derdinde olan Pala`nın kimliği ise son bölümde ortaya çıktı. Pala`nın Güneydoğu`da çatışmalara girmiş bir devlet görevlisi olduğu anlaşıldı. Polat`ın koruduğu kişilere bulaşması, dahası Polat`ın amiri konumundaki Aslan Bey`i ortadan kaldırması onu açık bir hedef haline getiriyor. Onlarca sorunla uğraşmak zorunda kalan ve Konsey`e adım adım yaklaşan Polat, bu önemli görevi yerine getirmek üzereyken kendisine ayak bağı olan Pala`yı ortadan kaldıracak en güçlü aday olarak görünüyor.

    Kurtlar Vadisinde aşk rüzgarları
    Hüsrev Ağa`dan sonra `Sıra kimde?` sorusunun gündeme geldiği Kurtlar Vadisi artık duygusallaşıyor Dizide hem macera devam edecek, hem de "aşk trafiği" hızlanacak. Peki yeni kurban kim? Kimin kalemi kırılacak?
    Kurtlar Vadisi`nin önümüzdeki bölümlerinde
    Show TV`de yayınlanan son bölümünde "Ali beni görseydi, ona acı çektirirdim" diye dudağına ateşli bir öpücük kondurduğu Polat ile ilgili sırrı Elif daha fazla saklamayacak. Bu ateşli öpükcükle "Ali`yi unuttuğunu ve hayatında Polat`tan başkasının olmayacağının mesajını veren" Elif, sırrını, "birkaç bölüm sonra" açık edecek.

    Vadide aşk sadece Elif ve Polat arasında kalmayacak. Baron`un çevresinden yıllardır sakladığı eşi ile kızı Safiye`nin (Sofi) anne-kız ilişkisi her geçen gün gelişecek. Sofi, bilinci yerinde olan annesinin tedavi olamamasına üzülüp, çareyi doktorunu değiştirmekte bulacak. Sofi, annesini konuşturacak olan genç doktora âşık olacak. Ancak Sofi`nin çok mutlu olduğu bu aşk Baron`u kızdıracak.

    Yeni kurban kim?
    Rus mafyasının kurduğu "Çarlar Konseyi" kan akıtmaya devam edecek. Pala, ağırlığını koruyacak ve Polat`ın yakın çevresiyle çatışmaya başlayacak. Hüsrev Ağa`dan sonra Kurtlar Vadisi bir üyesini daha kaybedecek. Bu ismin Laz Ziya mı, yoksa başka bir isim mi olacağı dizinin önümüzdeki bölümlerindeki heyecanı yükseltecek. Laz Ziya, Kılıç`tan öç almak için, "intikam yemini" edecek ama bir süre daha susacak.
    Bu arada Aslan Bey`i öldüren kişinin Pala olduğunu anlayan Doğu Bey, vadi içine sızmış "aslanlarım" dediği derin devletin adamlarının korunması için kolları sıvadı. Ama Doğu Bey de önemli bir adamının ihanetine uğradığını anlayacak.

    Baron`un kalemi kırılıyor
    Ayrıca, Televole programının tahminlerine göre Baron`un kalemi kırılınca dili çözülecek olan eşi Nergis, muskanın oğlu Polat`a ait olduğunu söyleyecek. Böylece Polat`ın Baron`un oğlu olduğu netleşecek. Nergis de Baron`un yerine Barones olacak.

    İplikçi ise Sofi`yi elde etmeye çalışırken Baron olmaya çalışacak. Doğu Bey, Mithat`ın "kellesini" isteyecek. Üç hafta sonra Polat`ın adamlarıyla karşı karşıya gelecek olan Pala tasfiye olacak.
#23.10.2004 12:49 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler Ellerine Sağlık
#10.10.2022 17:29 0 0 0