Çukur bir kapta yumurtalar, şeker, sütü şeker eriyinceye kadar karıştırın.
Yumuşamış margarin ve sıvı yağı ilave edin. vanilya ve kabartma tozunu katarak
unu azar azar ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurun. hamuru iki
parçaya bölün. Bir kısmına kakao ekleyip tekrar yoğurun. Hamuru yaş bez altında
15-20 dakika dinlendirin. Unladığınız tezgahın üzerinde kakaolu ve beyaz
hamurdan ayrı ayrı parçalar koparıp 1 cm. Kalınlığında açın. İstediğiniz
şekillerdeki kalıplarla kesin. Kestiğiniz kalıpların ortalarını başka bir
kalıpla daha kesin. En içteki hamurları çıkartıp değiş tokuş yapın. Yağlanmış
fırın tepsisine dizin. 180 derecede ısıtılmış fırında pembe renkte kızartın.