Tekelioğlu: "Anadolu takımları figüran

Son güncelleme: 31.10.2004 23:17
  • Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Galatasaray maçı sonrası İsmet'e gösterilen kırmızı kartın haksız olduğunu savunarak, "Ligde Anadolu takımlarına biçilen figüranlık rolü devam ediyor" dedi..

    Tekelioğlu, maçta 70 dakika üstün oynadıklarını, ancak verilen kırmızı kart sonrası rollerin tamamen değiştiğini vurgulayarak, şunları söyledi:
    ''Yazık. İsmet'e gösterilen kartı herhangi bir Galatasaraylı oyuncuya gösterebilir miydi? Veya üç büyük kulübün futbolcusuna gösterilibiliyor mu? Ligde Anadolu takımlarına biçilen figüranlık rolü devam ediyor. Avrupa maçlarına gidildiğin de biri 5, biri 6 gol yiyor. Buna benzer konular önemli değil. Ancak İsmet'in atılması önemli bir durum. Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray'dan bir oyuncu yapsaydı, hakem aynı kararı verir miydi? Maç sonrası hakem Türkalp ile görüştüm. Kendisine (Hiçbir şey söylemiyorum. Ancak üç büyük takımdaki oyuncu olsaydı atar mıydınız?) diye sordum. Kendisi (Atardım) dedi. Ancak atamazdı.''

    Tekelioğlu, kendilerine verilecek olası bir ceza konusunda ise öfkeli bir şekilde ''Ne cezası, bizim Allah'ın vereceği cezadan başka korkumuz yok. Ne federasyon, ne de başka bir yer'' diye yanıtladı.
#31.10.2004 23:17 0 0 0