Terim’e kapı kapandı !......

Son güncelleme: 01.11.2004 10:19
  • Terime kapı kapandı

    Mondonicoyu gönderdikten sonra coşan Fiorentina dün de evinde lig üçüncüsü Lecceyi devirdi. Sezon sonuna kadar kaleci antrenörü Buso ile devam kararı alan yönetim Fatih Terimden vazgeçti
    01.11.2004

    noimage

    6. sıraya yükseldi
    Fiorentina uçuşa geçti... Mondoniconun görevden ayrılmasından sonra hafta içinde deplasmanda Regginayı deviren Mor Menekşeler dün de sahasında İtalya Liginde sezonun flaş ekibi Lecceyi 4-0lık sonuçla bozguna uğrattı. Goller Jörgensen, Obodo (2) ve Chielliniden geldi. Fiorentina bu sonuçla puanını 13e yükseltip, 6. sıraya çıktı. Yönetim de sürpriz bir açıklamayla sezon sonuna kadar kaleci antrenörü Buso ile devam edeceklerini açıkladı. Böylece Fiorentinada Terim defteri de kapanmış oldu.

    Juventus fırtınası
    Rakip tanımayan Juventus da yoluna emin adımlarla devam ediyor. İtalya ve Şampiyonlar Liginde fırtına gibi esen Siyah-Beyazlılar, Chievoyu 3-0 mağlup edip, liderliğini sürdürdü. Juvenin gollerini Zalayeta, Nedved ve Ibrahimoviç kaydetti. Serie Ada bir türlü istediği sonuçları alamayan Roma da Cagliariye patladı: 5-1. Dellas, Totti (Pen.) Montella (2) ve Perrottanın sayılarıyla coşan Sarı-Kırmızılılara Souza karşılık verdi. Gol sayısını 8e yükselten Montella krallıkta zirveye kuruldu.
#01.11.2004 10:19 0 0 0