Kremalı Şehriye Çorbası

Son güncelleme: 23.09.2008 09:10

  • malzemeler
    1 sıubardağı tel şehriye
    1 su bardağı krema
    1 çorba kaşığı salça
    3 adet rende domates
    5 yemek kaşığı sıvıyağ
    3 yemek kaşığı un
    1 tatlı kaşığı tuz
    Yeteri kadar su

    tarifi
    Un ve yağ sarartılır. Üzerine salça konur birkaç dakika kavrulur. Rende domates eklenir. Su eklenir, kaynamaya başlayınca şehriye katılır. Şehriye şişince kıvamını tutturana dek su konur. Tuz serpilir. En son krema katılır. 1-2 dakika sonra ateşten alınır.
#15.03.2008 10:12 0 0 0
  • Emegine saglık sindy.
#17.03.2008 08:50 0 0 0
  • saoll tşk
#18.04.2008 18:29 0 0 0
  • ellerine sağlık
#20.09.2008 16:47 0 0 0
  • TBRK
#23.09.2008 09:10 0 0 0