Sitenizi Denyo Launch'dan koruyun

Son güncelleme: 13.11.2010 12:54
FRP FRP foto
  • Oncelikle Denyo Launch ne oldugunu bilmeyenlere kucuk bi ekilde acacagim bu program bi turk proigramci tarafindan yapilmis ve cogu ulkede su anda dair kulalnilmakta cok kaliteli bi forum flood aracidir. yani bi lamerhack araci denilebilri burda lamer sifatini kullanmamin sebebi bu programi kulalnan herkezin kendini hacker sannetmesidir bunada ben kisaca lamerlik derim yazim kesinlikle nasil kullanildigi hakkinda olmayacak sadece sitenizi boylesine bi flood saldirisindan korumak icin ne yapilmasi gerektyiyini soyliyeceyim kisaca cogu forumda uygulanmasi gerenler
    user register e flood korumasi icin indirdiyiniz forumun kendi sitesinden pluginlerden picture control pluginini yukleyin security kisminda olacaktir bu nasil bisey onuda soyliyim surekli deyisen bi resimde gorduuynuz harfleri yazmaktir boylece flood engellecektir. bazi forumlarda bu plugin yapilmamistir gorusum boylesine onemli bi guvenlik isine yariyan plugini yapmayanlari kinamaktayim bunlardan LDU sitelerinde bu sorun yasanmakta bunu yapabilceniz engel LDU icin admin panelinden config den security den iki seceneyide acmaktir. bunun disinda forumlarda user reg de genellikte default olarak acilmis olan ama deyilse mail onay mektupunu aktiflestirin cok ise yariyacaktir.
    Forum flood engellemek icin forumunuzda surkli yazisma yoksa mesaj araligini 1 dakka veya 45 saniye olarak ayarlamaniz sizin yarariniza olacaktir. bi baska uygulama bazi forumlarda yok arka arka atilan mesaja karsilik ayni ip ye ban i aktiflestirin ldu security ayarinda bunu ikinci seceneyi biraz yukseltirseniz isinize yariyacaktir. bu onlemler sizi bi nevi kesinlikle flood dan tamamen onler demiyorum ama flood yapilmasini zorlastiracaktir. Hoscakalin !!
#14.11.2004 06:31 0 0 0
  • ellerine saglik dostum
#13.11.2010 12:54 0 0 0
  • bu porgrami nerde bulabilirim ?
#13.11.2010 12:54 0 0 0