Önce durdur Sonra vur

Son güncelleme: 18.11.2004 07:41
  • A Milli Takım Kadıköy'de grup lideri Ukrayna'yı ağırlıyor& Kazanıp, grupta zirveye çıkmak istiyoruz. Ancak 3 puanı cebe koymak o kadar kolay değil, dikkatli olmak zorundayız. Mesela Shevchenko... Milan'lı yıldız Ukrayna'nın yüzde 50'si, onu mutlaka durdurmalıyız. Liderlik bize yakışır, bu maçı almalıyız...


    Türkiye
    Rüştü
    Ümit
    Tolga
    Servet
    İbrahim
    Okan
    Gökdeniz
    Hüseyin
    Emre
    Nihat
    Fatih

    Ukrayna
    Shovkovsky
    Nesmachin
    Federov
    Husin
    Yezersky
    Vorobey
    Gusev
    Rusol
    Bielik
    Voronin
    Shevchenko

    Stat: Şükrü Saracoğlu
    Saat: 20.30
    Hakem: Cortez Batista (Portekiz)
    Yayın: Kanal D

    Ukrayna iddialı geldi
    Dünya Şampiyonası Grup Elemeleri'nde bugün karşılaşacağımız Ukrayna dün İstanbul'a geldi. Özel bir uçakla 12.30'da özel bir uçakla Atatürk Havalimanı'na inen ekip, eskort eşliğinde kamp yapacağı Swissoteli'ne gitti. Takımın süperstarı Andrei Shevchenko ise kafileden ayrı uçakla, Milano üzerinden İstanbul'a geldi. Golcü futbolcu Türkiye'ye kazanmak için geldiklerini dile getirdi. Teknik direktör Bloghin ise yorum yapmadı. Öte yandan Ukrayna milli takımı, maç öncesi son antrenmanını dün akşam Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yaptı.

    Milli Takım Notları...
    Milliler son kez çalıştı
    Millilerimiz Ukrayna maçı hazırlıklarını dün yaptığı son çalışma ile tamamladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaklaşık 1 saat süren antrenmanda teknik direktör Ersun Yanal taktik ağırlıklı bir program uygulattı. Yanal'ın İbrahim Üzülmez ile Deniz Barış arasında hala kararsız olduğu ifade edilirken, Yıldıray'ı da ikinci devre oyuna sokacağı öğrenildi.
    Davut Dişli'den çağrı
    A Milli Takım Sorumlusu Davut Dişli, Ukrayna'nın güçlü bir ekip olduğunu, zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacaklarına dikkat çekti ve, "Bu zorlu doksan dakikada elbette en büyük görev oyuncularımıza düşüyor. Ne var ki, özellikle bu maçta tribün desteğine müthiş gereksinim duyacağız. Tribünlerde bir koltuğu boş görmek istemiyoruz. Takımı 90 dakika desteklemeliyiz. Bu konuda herkese görev düşüyor" dedi.
    Gökhan Özen coşturacak
    Futbol Federasyonu yetkilileri, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda atmosferin Kazakistan maçına benzemesi için yine bir etkinlik organize etti. Buna göre karşılaşmadan 2 saat önce Gökhan Özen bir konser verip en son parçalarıyla tribünleri coşturmaya çalışacak. Bu arada son maçta olduğu gibi yine seyircilere 40 bin bayrak dağıtılacak.

    Milli takım istatistikleri
    406. maçımız
    A Milli Futbol Takımı, Ukrayna ile bugün yapacağı 18. Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. Grup 5. maçıyla 406. sınavına çıkıyor. Türk Milli Takımı, 81 yıllık tarihinde geride kalan 405 maçta, 136 galibiyet, 93 beraberlik alırken, 176 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekip, bu maçlarda toplam 502 gol atarken, kalesinde 643 gol gördü.
    Yanal'ın 11. maçı
    Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ukrayna karşısında, (A) Milli Futbol Takımı'nın başında 11. sınavına çıkacak. Yanal yönetiminde 6'sı özel, 4'ü resmi toplam 10 maç yapan Türkiye, 5'ini kazanıp, 2'sinde yenildi, 3 maçta eşitliği bozamadı. Türk Milli Takımı, Yanal yönetiminde toplam 16 gol atarken, kalesinde 9 gol gördü.
    Kadıköy'ün gururu
    A Milli Futbol Takımı, Ukrayna ile bugün yapacağı maçla Kadıköy'de 5. kez sahaya çıkmış olacak. Milliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda daha önce yaptığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı, yenilgi yüzü görmedi. Kadıköy'de rakiplerine toplam 8 gol atan ay-yıldızlı ekip, kalesinde ise sadece 2 gol gördü.
#17.11.2004 12:01 0 0 0
  • ßence ßu maçı aLırız... oyuncuLarın hepsi TekTek çok iyi fakaT
    Takım ruhu yeni oTuruyor... ßence kazanırız...
#17.11.2004 12:14 0 0 0
  • BU MAC COK ÖNEMLI. KESIN ALMAMIZ LAZIM.
#17.11.2004 12:15 0 0 0
  • insallah
#17.11.2004 17:26 0 0 0
  • Ücün Birini Aldik
#18.11.2004 07:41 0 0 0