Futbolda ki Ergenekon FB mi?

Son güncelleme: 13.08.2008 22:07
  • noimage
    Futbolda ki Ergenekon FB mi?
    09 Nisan 2008 / 10:41
    Ahmet Çakar yine öyle bir açıklama yaptı ki, gündeme bomba gibi düşecek.




    Ahmet Çakar, Fenerbahçe ve G.Saray'ın son hafta oynadığı maçlardaki hakem hatalarına ilişkin olarak 'futbolda da Ergenekon' iddialarını gündeme getirdi.

    Eski hakemlerden futbol yorumcusu Ahmet Çakar, gündemi sarsacak iddialarda bulundu. Çakar, 'futbolda da Ergenekon' olduğunu ileri sürdü. Show TV'de yayınlanan 'Altıpas' programında konuşan Ahmet Çakar, Fenerbahçe ve G.Saray'ın son hafta oynadığı maçlardaki hakem hatalarına ilişkin olarak 'futbolda da Ergenekon' iddialarını gündeme getirdi.

    Bu yıl F.Bahçe'nin ligde şampiyon yapılması için futbolun derin kesiminin karara vardığı yönünde kendisine bilgilerin ulaştığını öne süren Çakar, "Futbolda da Ergenekon'dan söz ediliyor. Fenerbahçe-Kayserispor maçında Fenerbahçe lehine yapılan fahiş hatalar ve akabindeki eleştiriler sonucu Galatasaray'ın maçında da Galatasaray lehine düdükler çalındı. Özellikle Fenerbahçe karşılaşmasına çıkan hakemin hareketleri kendisini ele veriyor. Futbol bir yerlerden yönlendiriliyor." dedi. Ahmet Çakar, iddiasına kanıt olarak, F.Bahçe-Kayserispor maçından önce ulaşan 'hakeme dikkat et' şeklinde gelen telefon konuşmasını gösterdi.

    Ankara polisince düzenlenen 'Simsar Operasyonu'nda, eski Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) Başkanı Recep Özcan'ın tutuklanmasıyla ortaya çıkarılan suç örgütü hakkında da 'Futbolun Ergenekonu' tanımlaması yapılmıştı. Yasal izinle 10 ay dinlenen telefonlara özellikle futbol camiası içerisinde saygın yeri olan başkanların görüşmeleri de düşmüştü. Yeni yapılan Futbol Federasyonu seçimleriyle ilgili de ilginç ayrıntılar ortaya çıkmıştı. Başta Recep Özcan olmak üzere bazı zanlıların Haluk Ulusoy'un seçimi kaybetmesinin ardından seçimlerin iptali için 2 milyon dolar bütçe ayırdıkları dinlemelere yansımıştı. Süper Lig'de oynanan tartışmalı maçların ardından bazı kulüplerin disiplin kurulunun kararlarını etkilemek için Özcan ile rüşvet karşılığı takımlarına ve futbolcularına verilen cezanın indirilmesi için aracılık etmesini istediği öne sürülmüştü.
#09.04.2008 10:36 0 0 0
ChE ChE foto
  • futbolun ergenokonu fener olsa hakemler feneri kolluyor olsa,2 sene önce son maçta şampiyonlugu kaçırmazdı.
    bu medaya maymunu önce verdiği sözü tutsun bikini giysin,abuk subuk iddialar ortaya atıpta krizlerle beslenmeyi bıraksın adam olsun adam ...
#09.04.2008 11:35 0 0 0
  • belli olmuyor mu Beşiktaş'ı devamlı sahası kapanıyor,Galatasaray bir dakiklaık küfürden ceza alıyor Beşiktaş maçında 15 dakika durmadan küfür edenlere para cezası aaaa çok ilginç
#09.04.2008 14:29 0 0 0
  • @zamsalak adlı üyeden alıntı:
    belli olmuyor mu Beşiktaş'ı devamlı sahası kapanıyor,Galatasaray bir dakiklaık küfürden ceza alıyor Beşiktaş maçında 15 dakika durmadan küfür edenlere para cezası aaaa çok ilginç
    Orijinali Göster...


    bi kere sen hakkaten nickini hakediyorsun :D yorumundan dolayı değil kime dediğim belli olsun diye... :D




    herneyse gelelim konuya... Ahmet Çakar' a soralım önce... Hakemler tarafından Şampiyon yapılıyor denen Fenerbahçe şampiyon olduğu geçen sezon ve bu sezon hiç derbi karşılaşması kaybetmişmidir?

    Ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaşı hem KADIKÖY' de hem de deplasmanlarda yenmemişmidir? Omaçlarda da mı kollanmıştır?

    son 3 sezonda 5 penaltı kazanan takım mı kollanmaktadır... Matematiksel hesap için (3 x 34 - 5 = 97 müsabaka)

    bu şarlatan önce ağzından çıkanları duysun... bikiniler tangalar havada uçuşuyor.. kap birisini ahmet çakar...

    MAYMUN!!!
#10.04.2008 00:22 0 0 0
  • Okan abi sen hiç akıllanmıcaksın
#14.04.2008 10:10 0 0 0
  • Fenerbahcenin arkası sağlam sanıyorum ama yine de kardeşimin zoruyla fbliyiiiz :)
#13.08.2008 22:07 0 0 0