Müzikli Şiirler Bölüm Kuralları

Son güncelleme: 27.03.2009 20:51
  • DIKKAT!


    Konu acmadan evvel asagidaki yaziyi mutlaka okuyunuz aksi halde calismalariniz kurallara uygun olmadiginda karantinaya atilacaktir...

    Actiginiz konulardaki resimlerin özel sitelerden alinti olmamasi ve http://tinypic.com gibi bir resim upload sitesine yüklenerek paylasima acilmasini gerekmektedir.

    Resim nasil sunulur bilmiyorsaniz buradaki resimli anlatim konusundan yardim alabilirsiniz.

    Konu basliklarina özen gösteriniz sadece kücük harfli, sadece büyük harfli yada forum kurallarimizada aykiri sacma sapan karakterler kullanmayiniz. Mümkünse kelimelerin bas harfleri büyük diger kisimlari kücük harflerden olussun.

    Örnek konu basligi: Evlerinin Önü Boyalı Direk

    Baska sitelerin reklamini barindiran resimlerin sunulmasi kesinlikle yasaktir.

    Actiginiz konulari gözlere ve gönüllere hitab edecek bir sekilde özen göstererek hazirlamaniz hem konulariniza ilgiyi arttirir hemde sizin kalitenizi ortaya cikartir.

    Yeni uygulamalarimiz arasinda resim üzerinde yazan yazilarin konuyada elle yazilmasi yer almaktadir. Örnegin bir resmin üzerindeki komple siir var ise siirde yazili olarak konuda yer almali. Bu siir 4 resim üzerindede yer alabilir, konu icerisindeki dagilimi sizin zevkinize kalmistir.

    Kurallara uygun örnek bir konu:
    https://www.main-board.com/resimli-ve-muzikli-siirler/125862-cok-sasiracaksin.html

    Arka Plan Resim Örnekleri ve Fon Müziği Örnekleri

    Konuyu acan kisi ve görevliler disinda konuya cevap yazanlarin cevaplarinda ve forumdaki diger bölümlerde arka plan kodlari kullanmasi yasaktir!


    Ayni konu icerisinde en az 1 en fazla 10 adet resim bulundurabilirsiniz.

    Konulariniza arka plan eklemek sizin insiyatifinize kalmistir, ancak her konuya bir müzik eklemek zorundasınız!

    Bölüme günde 1 den fazla konu acmak yasaktir.
#12.04.2008 21:03 0 0 0
  • Sevgili bölüm sakinleri...

    Bildiğiniz gibi bu bölüm bu konuda Türkiye' nin ilk sitesidir ve bizim için çok özel olduğunun sanırım farkındasınız.

    Bu nedenle içerisindeki paylaşımlarda sistemin size tanıdığı özel imkanlar, koyulan katı kurallar ve sizlerin çabalarıyla çok şık ve özel oluyor.

    Bugün bu özel bölümü daha nitelikli hale getirmek için 1 kural değişikliği 1 de sistem değişikliğine gidildi.

    Kural değişikliği: Bölümde 24 saat içerisinde 1 den fazla konu açmak yasaktır. Eminim bu sayede herkes elindeki 1 hakkı daha özenli şekilde kullanacaktır. Hem bu sayede açtığınız konular kısa sürede arka sayfalarda kaybolup gitmeyecektir.

    Sistem değişikliği: Bölümdeki görüntülenme opsiyonu eskiden son yazılan mesajın en üste çıkması şeklindeydi. Şu an bu opsiyon son açılan konu en üstte kalacak şekilde düzenlenmiştir. Bu sayede yeni açılan konular artık, hem üstteki kural hem de bu opsiyon sayesinde koruma altına alınacak ve kasıtlı olarakta olsa kimse tarafından alt edilemeyecektir.

    Bu mesaj bir sürü sonra genel bölüm kuralları konusuna ilave edilecektir...
#27.03.2009 20:51 0 0 0