Umutlu Sözler

Son güncelleme: 18.04.2008 09:11
  • Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Stat'dan Transfere Önemli Açıklamalar Yaptı.

    Athletic Bilbao Hayali

    Trabzonspor başkanı Sadri Şener, yeni stat projesi ile de ilgili çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Trabzon`un coğrafi yapısı itibariyle çok fazla düz alan yok. Akyazı sahilini doldurarak yeni stadı buraya yapacağız. Hem devlet hem de özel yatırımcılarla bu projeyi hayata geçireceğiz. Trabzon`da yapılacak 2011 Gençlik Yaz Oyunları`na yetiştireceğiz. Yeni statta koşu pisti olmayacak. Athletic Bilbao`nun stadı gibi bir stat yapmayı planlıyoruz. " diye konuştu.

    Tesisleri Devraldık

    Tesisleşmeye büyük önem verdiklerini kaydeden Şener, Futbol Federasyonu`nun Trabzon`daki Haluk Ulusoy Tesisleri`ni devraldıklarını belirterek, "TFF Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Atal bu konuda bize yardımcı oldu. TFF yeni bir yapılanmaya giriyor. Federasyona bağlı bölge tesislerini devretmek istiyorlardı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri`nden Trabzon Havalimanı`na ek pist yapılması nedeniyle çıkma durumumuz vardı. Bu bakımdan da bu tesisleri devralmamız iyi oldu.

    Anlaştığımız Oyuncular Var

    Şener, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek, bir kaç oyuncuyla ön protokol yaptıklarını söyledi. Sadri Şener, bordo-mavili takımın eski futbolcusu Arçil`in önerdiği ve transferleri gündemde gelen oyuncular için Gürcistan`a gitti Başkan Şener, transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade ederek, gündemlerinde olan ve görüştükleri oyuncuların tamamının bordo-mavili kulübe gelmek istediklerini söyledi.
#18.04.2008 09:11 0 0 0