İşte Türkiye Kupası kuraları !..

Son güncelleme: 02.12.2004 15:30
  • 22 Aralık'ta yaşanacak Türkiye Kupası heyecanı için ilk adım kuralarla atılıyor.. Süper L,ig takımlarının da yer alacağı Türkiye Kupası 2. kademe maçlarının kuraları 2 Aralık Perşembe günü İstanbul'da çekilecek...


    Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Mövenpick Otel'de gerçekleştirilecek kura çekimi saat 11.00'de başlayacak.

    Kura çekimine, geçtiğimiz sezon Birinci Süper Ligi ilk 15 sırada tamamlayan Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Samsunspor, Denizlispor, Ankaragücü, Diyarbakırspor, Gaziantepspor, İstanbulspor, Malatyaspor, Akçaabat Sebatspor ve Konyaspor seribaşı olarak katılacak.

    Bu takımlar, 1. kademe maçları sonunda tur atlayan Mersin İdmanyurdu, Antalyaspor, Vestel Manisaspor, Adıyamanspor, Altay, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Göztepe, Bursaspor, Kocaelispor, Mardinspor, Karagümrük Kyoto, Kardemir Karabükspor, Sarıyer, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Uşakspor, Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor ile eşleşecek.

    Türkiye Kupası 2. kademe maçları 22 Aralık Çarşamba günü yapılacak.
#30.11.2004 12:40 0 0 0
  • Futbolda Türkiye Kupası 2. kademe maçlarının kuraları, bugün İstanbul'da çekilecek. Mövenpick Otel'de gerçekleştirilecek kura çekimi, saat 16.00'da başlayacak. Kura çekimine, geçen sezon Süper Lig'i ilk 15 sırada tamamlayan takımlar seri başı katılacak. Türkiye Kupası 2. kademe maçları, 22 Aralık Çarşamba günü yapılacak....
#02.12.2004 14:51 0 0 0
  • Türkiye Kupası'nda 2. Kademe maçlarının kura çekimi yapıldı.. İşte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş Trabzonspor ve diğer tüm takımların eşleştiği rakipler ve tüm kuralar..

    İşte tüm kuralar:

    Uşakspor - Fenerbahçe
    Göztepe - Beşiktaş
    G.Saray - K.D.Karabükspor
    Antalyaspor - Trabzonspor
    Ç.Rizespor - Kocaelispor
    Bursaspor - İstanbulspor
    Ankaragücü - Vestel Manisaspor
    Adıyamanspor - Gaziantepspor
    Karagümrük - Samsunspor
    B.B.Ankaraspor - Denizlispor
    Gaziantep B.B.Spor - Malatyaspor
    Kayserispor - Gençlerbirliği
    Konyaspor - Altay
    Diyarbakırspor - M. İdmanyurdu
    K.Erciyesspor - A.Sebatspor
    Mardinspor - Sarıyer
    G.Saray - K.D.Karabükspor
#02.12.2004 15:30 0 0 0