Hünnap Reçeli

Son güncelleme: 07.07.2008 14:24
  • Malzemeler

    * 1.280 kilogram hünnap
    * 2 kilo şeker
    * biraz limon suyu

    Yapılışı

    1.280 kilogram hünnap için 2 kilo şeker kestiriniz. Haşladıktan sonra kabuklarını çıkarınız. Tatlı tenceresinde kestirdiğiniz şekere atıp sulanıncaya kadar yavaş yavaş kaynatınız. İndireceğiniz vakit biraz limon suyu karıştırıp soğumaya bırakınız. Ilık iken kavanoza koyup kağıtla örtüp kaldırınız.
#27.05.2008 10:52 0 0 0
  • Eline emegine saglık.
#27.05.2008 23:15 0 0 0
  • hi hi güzel
#22.06.2008 11:49 0 0 0
  • hünnap ne bilen varmıben bilmiyorum
#23.06.2008 00:37 0 0 0
  • Ya gercekten neymis bu hunnap?
#23.06.2008 01:05 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#02.07.2008 08:02 0 0 0
  • paylşım için thanks
#07.07.2008 14:24 0 0 0