Sivilce Sorunu

Son güncelleme: 22.10.2011 21:34
  • yaşım 22 yaklaşık 4 yıldır sivilcelerle uğraşıyorum bir çok doktora gittim ama bir sonuç alamadım babam 54 doğumlu hala sırtında çıkıyor abimdede vardı raucutan diye bir hap kullandı 6 ay o şekilde geçti çogu doktor yazmaya çekiniyor ufak defek ilaçlar veriyor hiç bir sorun yok askerlikten önce bende aynı hapı kullanmıştım 3 ay askerde devam edemedim biraz geçmişti şu an üç ay oldu geleli askerden ama suratım bakılmayacak derecede berbat tıraş olamıyorum sürekli suratımdaki sivilcelerle oynuyorum ama kocaman kocaman yağ bezlerivar altında insan eli ile dokunduğunda rahatça hissediyor yardım ederseniz çok memnun olurum kolay gelsin teşekürler
#18.06.2008 21:06 0 0 0
  • Senin sivilce problemin ciddi ve uzun bir tedavi istiyor. Ailesel bir yatkınlık olduğu kesin. Bence bir cildiye uzmanına gidip roaccutane kullanman gerekebilir. ama o ilacı en az 6 ay kullanmak lazım. ama çok fazla yan etkileri olan bir ilaç. ayda yada 3 ayda bir karaciğer enzimlerine bakılması gerekli. ama sonuçları çok güzel onu biliyorum. artık sivilcelerin kistleşme eğilimi gösteriyorsa piyasadaki sivilce ilaçları yetersiz kalır büyük ihtimalle. doktorla bu ilacı yazarken çekinmekte haklılar ama yazan bir doktoru bulabilirsin sonuçta. ama ilacı kullanırken düzenli kontrollerini yaptırman gereklidir. ve bazı yan etkilerine katlanmak gereklidir. özellikle yüzde ve dudaklarda kuruma yapıyor. doktorların çekinme sebebleri hastaların ilacı kullanmaya devam etmemeleri. cildiye uzmanına gidip ilacı kullanmak istiyorsan söyle ikna etmeye çalış.
#18.06.2008 21:55 0 0 0
  • Merhabalar arkadaşlar, sivilce ile ilgili problemleri olan arkadaşlar için marka temsilciliğini yaptığım firmanın harika ürününü tavsiye edebilirim. Ürün patentli ve etkileri ispatlıdır. Bununla birlikte ürün %100 doğaldır. Ürünü kullanan insanlardan alınan tepkiler ise gayet olumludur. Metabolizmaya göre değişmekle birlikte sivilce problemlerini 1,5 -2 haftada çözmek mümkün. Daha fazla bilgi almak isteyen ya da ürünle ilgili soruları olan arkadaşlar mailime dönebilirler, elimden geldiğince yardım ederim. Şimdiden geçmiş olsun :)
#22.10.2011 21:34 0 0 0