aslan, basak, terazi burcu

Son güncelleme: 17.10.2022 15:11
  • ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos) Ateş / Sabit

    Yıldızı: Güneş
    Uğurlu günü: Perşembe
    Uğurlu sayısı: 6
    Uğurlu taşı: Aslan
    Uğurlu rengi: Beyaz
    Uğurlu çiçeği: Orkide
    En büyük özelliği: Cömertlik
    En büyük amacı: Lider olmak
    Uygun partnerler: Koç, İkizler, Balık
    Zayıf tarafı: Kibir

    ASLAN'nın KARAKTERİ
    Aslan burcu insanı cesareti ve kendine güveni ile tanınır. Hareketli bir kişiliğe sahiptir. Bıkıp usanmadan çalışır ve bu durumdan asla şikayetçi olmaz. Genellikle başarılı olur ve bununla övünür.

    Hile yapmaktan hoşlanmaz. Her zaman dürüstlükten yanadır. Kin tutmayan ve bağışlayıcı bir karakter çizer. Ancak kabul edemeyeceği olayları kolay kolay unutmaz.

    Amacı herkesi ve herşeyi kumanda etmektir. İş yerinde ve ilişkilerinde lider rolünü oynamaktan zevk alır. Etkileyici tavırları sayesinde her istediğini kabul ettirir.

    Lükse ve zevklerine düşkündür ama paraya bağımlılığı yoktur. Para, standartlarını koruması için gerekli olan bir araçtır.

    Açık sözlü ve dürüsttür. Çevresindekileri de kendi gibi dürüst zanneder. Bu nedenle aksi bir durumla karşılaştığında üzülür ve sinirlenir.

    İYİ ASLAN / KÖTÜ ASLAN
    Aslan'ın iyi yönleri:Cömertlik, yaratıcılık.
    Aslan'ın kötü yönleri:Kendini beğenmişlik, sabit fikirlilik.

    ASLAN ve İLİŞKİLERİ
    Güleryüzlü ve sevimli tavırları sayesinde çok kolay arkadaş edinebilir. İyimserliği, arkadaşları tarafından en çok sevilen yönüdür. Kendinden emin tavırları karşısındaki kişiyi hemen etkiler.

    Aşk onun için çok önemlidir. Duygularını gizleyemez. Aşk sözcükleri döktürmekte üstüne yoktur. İlişkilerinde daima dürüst olmaya çalışır.

    Aslan burcu kadını ve erkekler:
    Aslan burcu kadını cazibeli, cesur ve sevgi doludur. Dürüstlüğe çok önem verdiğinden içten olmayan bir erkekle beraber olamaz. İltifatlardan hoşlanır. İlişkilerinde lider konumunda olmak ister.

    Aslan burcu erkeği ve kadınlar:
    Ateşli bir aşıktır ancak diktatör tavırları bir süre sonra sorun yaratabilir. Aşırı derecede kıskançtır. Uysal ve kişilikli kadınlardan hoşlanır.

    İŞ
    Aslan burcu insanı lider konumunda olacağı işler yapmak ister. Çok iyi bir yönetici olabilir. Genellikle başarılıdır ancak sevmediği bir işi yapmak zorunda kalırsa hata yapabilir. Kötü bir iş yapmaktansa hiçbirşey yapmamayı tercih eder. Sıkıcı ve kasvetli işlerden hoşlanmaz. İyi bir aktör, müdür ya da asker olabilir.

    ASLAN BURCUNUN ÜNLÜLERİ
    Napolyon, Fidel Castro, Neil Armstrong, Alfred Hitchcock, Dustin Hoffman, Robert de Niro ...

    ASLAN BURCU ve SAĞLIK
    Aslan burcu insanının bağışıklık sistemi güçlüdür. Hastalıklara karşı dayanıklılık gösterir. Hastalandığında da çabucak iyileşir. Spor yapmaktan zevk alır. Bu nedenle, sağlam bir vücuda sahiptir.
#24.12.2004 16:25 1 0 0
  • BAŞAK (24 Ağustos - 23 Eylül) Toprak/Değişken

    Yıldızı: Merkür
    Uğurlu günü: Cuma
    Uğurlu sayısı: 2
    Uğurlu taşı: Zafir
    Uğurlu rengi: Siyah
    Uğurlu çiçeği: Açelya
    En büyük özelliği: Temizlik
    En büyük amacı: Beğenilmek
    Uygun partnerleri: Yengeç, Balık, Oğlak
    Zayıf tarafı: Çekingenlik

    BAŞAK'ın KARAKTERİ
    Çalışkanlığıyla tanınan Başak burcu insanı, ideallerine ulaşabilmek için elinden geleni yapar. Bilime ve edebiyata düşkündür. Hayatındaki en önemli konu "iş"tir. Herşeyin en iyisini ister. Bu nedenle kendini olduğu kadar çevresini de devamlı eleştirir ve kolay kolay hoşnut olmaz.

    Sürekli hareket halindedir. Tembellik yapmak ona zor gelir. Maddesel şeylere ve dış görünüme önem verir. Kendini dış görünüşüyle ifade etmekten hoşlanır.

    Para biriktirmenin yararına inandığından tutumlu davranır. Geleceğini garanti altına almak ister.

    Kurallara bağlıdır. Herşeyin düzenli ve yerli yerinde olmasını ister. Kimsenin kendini kullanmasına izin vermez.

    İYİ BAŞAK / KÖTÜ BAŞAK
    Başak'ın iyi yönleri:Dürüstlük, titizlik, dakiklik.
    Başak'ın kötü yönleri:Kuruntu, kurallara aşırı bağlılık.

    BAŞAK ve İLİŞKİLERİ
    Herkese karşı güleryüzlüdür ancak samimi davranamaz. Bunun nedeni utangaç olmasıdır. İçli dışlı olmaktan hoşlanmaz. İlişkilerindeki mesafeyi korumak ister. Bu nedenle soğuk bir görünüşü vardır.

    Arkadaşlarını seçerken titiz davranır. İleri görüşlü insanlarla beraber olmak ister. Herşeyde olduğu gibi aşkta da mükemmeli arar. Bu nedenle çok zor beğenir.

    Başak burcu kadını ve erkekler:
    Başak burcu kadını mükemmel erkeği arar. Doğru erkeği bulduğuna inandığında ise elinden gelen tüm özveriyi gösterir. Beraber olacağı erkekten şefkat ve sevgi bekler. Özenli ve şık erkeklerden hoşlanır.

    Başak burcu erkeği ve kadınlar:
    Bir kadında aradığı en büyük özellikler bakımlı, şık ve kültürlü olmasıdır. Romantik olma konusunda pek becerikli değildir. Sevgisini basit yollardan ifade etmekten hoşlanır. Düşünceli ve saygılı bir eştir.

    İŞ
    Başak burcu insanı evindeki düzeni iş yerine de taşır. Pratik ve beceriklidir. Eleştiricidir. Bu nedenle, her seferinde daha iyi işlere imza atar. İyi bir öğretmen, gazeteci ya da araştırmacı olabilir.

    BAŞAK BURCUNUN ÜNLÜLERİ
    Richard Gere, Sean Connery, Sophia Loren, Greta Garbo, Ingrid Bergman, Michael Jackson ...

    BAŞAK BURCU ve SAĞLIK
    Başak burcu insanı, kendine fazlasıyla özen gösterdiğinden oldukça sağlıklıdır. Yemekleri ve yaşadığı ortam konusunda oldukça titizdir. Doğru beslenmeye ve temizliğe önem verir. Başkalarını da bu konuda uyarır.
#24.12.2004 16:26 1 0 0
  • TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim) Hava / Öncü

    Yıldızı: Merkür
    Uğurlu günü: Cumartesi
    Uğurlu sayısı: 7
    Uğurlu taşı: Opal
    Uğurlu rengi: Yeşil
    Uğurlu çiçeği: Mimoza
    En büyük özelliği: Saygı
    En büyük amacı: Gösterişli yaşam
    Uygun partnerleri: Boğa, İkizler, Kova
    Zayıf tarafı: Kendini beğenme

    TERAZİ'nin KARAKTERİ
    Terazi burcu adalete olan düşkünlüğüyle tanınır. Herkese karşı iyi ve adil davranır. Haksızlıklara tahammül edemez. Rol yapmaktan hoşlanmaz. Olduğu gibi davranmak ister.

    İyi bir konuşmacıdır. Sakin ve yumuşak konuşur. Dinleyenleri hemen etkisi altına alabilir. Önemli kararlar vermekte zorlanır. Bu konuda ince eleyip sık dokur. Fakat kararını verdiği zaman amacına ulaşma yolunda kimse onu engelleyemez.

    Kolay kolay sinirlenmez. Genellikle naziktir. Ama, arada bir sert çıkışlar yapabilir. Israr onu sinirlendirir. Zorlanmaktan hoşlanmaz. Bu gibi durumlarda sabrını ve nezaketini yitirebilir.

    Zayıf taraflarından biri de aşırı merakıdır. Başkalarının yaşamına burnunu sokmaya bayılır. Estetik merakı vardır. Hayatındaki herşeyin güzel ve uyumlu olmasını ister. Buna sevgilisi de dahildir.



    İYİ TERAZİ / KÖTÜ TERAZİ
    Terazi'nin iyi yönleri :Uyumlu ve geçimli olmak, duygusallık, zerafet.
    Terazi'nin kötü yönleri:Kararsızlık, havailik.

    TERAZİ ve İLİŞKİLERİ
    Terazi burcu insanı dostluğa çok önem verir. Dostları onun için çok değerlidir. Kendi kafa yapısına sahip insanlarla dostluk kurmaktan hoşlanır. Düşüncesiz ve sorumsuz insanlardan hoşlanmaz.

    Arkadaşları tarafından çok sevilir. Çünkü bulunduğu ortama neşe katar. Arkadaşları tarafından sevilmesinin bir diğer nedeni de çok güvenilir biri olmasıdır.

    Beraber olduğu insan için bulunmaz biridir. Aşk sözleri döktürmekte üstüne yoktur. Birlikteliğinde dürüst ve sadıktır.

    Terazi burcu kadını ve erkekler:
    Cazibesiyle erkekleri hemen etkiler. Beraber olacağı erkeği seçerken titiz davranır. Karşısındakinin ilgisini sürekli üzerinde hissetmek ister. Bir erkeği nasıl etkileyeceğini iyi bilir.

    Terazi burcu erkeği ve kadınlar:
    Onun için en önemli şey sadakattir. Çok kırılgan bir yapıya sahiptir. Bu nedenle sürekli ilgi görmek ve aşk sözleri duymak ister. Güzel kadınlara düşkündür. Cazibesini onları etkilemek için kullanır. Çapkınlığı sayesinde ilişkilerinde yeterli deneyimi elde etmiştir. Kadın ruhuna hitap etmeyi bilir.

    İŞ
    Yeni şeyler öğrenmeye önem verir ve entellektüeldir. Bu nedenle çabuk öğrenir ve işinde hızla ilerler. İnsan yapısı, din ve felsefe konularına düşkündür. Farklı fikirler öğrenmeyi sever. Artistik yetenekleri gelişmiştir. İyi bir ressam, müzisyen ya da modacı olabilir.

    TERAZİ BURCUNUN ÜNLÜLERİ
    Oscar Wilde, Margaret Thatcher, Brigitte Bardot, Rita Hayworth, Julio Iglassias, John Lennon ...

    TERAZİ BURCU ve SAĞLIK
    Terazi insanı, herhangi bir tartışma, kaza ve çeşitli olaylar karşısında ciddi rahatsızlıklara yakalanabilir. Yapılı bir vücuda sahip olmasına rağmen güçlü değildir. Çabuk hastalanır. Soğuk algınlığına ve bulaşıcı hastalıklara yatkın olmasının yanı sıra, tüm hastalıklara karşı dirençsizdir.
#24.12.2004 16:28 1 0 0
  • Paylaşım için Teşekkürler
#17.10.2022 15:11 0 0 0