Yılın Adamı Yine Johnny Depp

Son güncelleme: 31.12.2004 09:51
  • 20 milyon seyirci Karayip ekibini yıldızlaştırdı

    2005e saatler kala, her sektörde olduğu gibi sinema dünyasında da yılın genel bir değerlendirilmesi yapılıyor. Ama bu sefer konuşanlar izleyiciler oldu. IMDbnin her hafta yayınladığı STARmeterda yıl sonu galibi Johnny Depp oldu.

    Box Office ya da performanslara bağlı olmadan sadece sinemaseverlerin kullandığı oylarla belirlenen yıldız listesi için bu yıl tam tamına 20 milyon kişi oy kullandı. Birinciliği bu yıl da bırakmamaya niyetli olan Deepi, büyük bir sürpriz yaparak yeni yetme oyuncu Lindsay Lohan izledi. Üçüncü isim ise Depple beraber Karayip Korsanlarında baş rol paylaşan Orlando Bloom ve hemen peşinden yine aynı ekipten Keira Knightly geliyor. İlk beşin son yıldızı ise sürekli yılın en seksi kadını ilan edilen Angelina Jolie.

    Uzun yılladır zirvede dolaşan Brad Pitt ise bu yılın favorileri içinde olmasa da yakın takibe devam ederek altıncı sırasını koruyor. Listenin sürprizlerinden bir diğeri ise Harry Potterın genç yıldızlarından Emma Watsonın hatırı sayılır bir çok ablasını ardında bırakması. 13. sırada olan genç oyuncu, Nicole Kidman, Halle Berry ve Charlize Theron gibi pek çok güzel ve Oscarlı oyuncuyu en azından hayran sayısıyla şimdilik geçti.

    Oyunculuğu hala tartışılan milyoner güzel Paris Hiltonsa 10. sırada kendine sağlam bir yer edinerek yetenekle hayran kitlesi arasında çok fazla bağ olamayabileceğini bir kez daha gösterdi. 25 kişilik star listesinin son sırasındaki ünlümüzse, her ne yaparsa yapsın kendine bağlı izleyicilerden oy almaya devam etmiş gibi duruyor. Kill Billle iki kez daha ortalığı karıştıran Quentin Tarantino maalesef 2004ü son sırada tamamladı.
#31.12.2004 09:51 0 0 0