Trabzonspor Basketbol Takimi

Son güncelleme: 12.08.2008 17:12
  • Basketbol Trabzonspor

    Basketbol Takimimiz

    noimage
    TS Basket takımı çalışıyor
    12 Ağustos 2008 / 14:50
    Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor, çalışmalarına başladı.





    Söğütlü atletizm pistinde koşu yapan Trabzonspor takımında 11 sporcu çalışmaya katıldı. Milli oyuncular Ogün Sevinç, Can Özcan ve Volkan İncekara, çalışmada yer almadı.

    Başantrenör Alaaddin Yakan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzon'u bir basketbol şehir yapmak ve takımı birinci lige çıkartmak istediklerini söyledi.

    Yakan, Trabzon'un her zaman futbol ile anıldığını, artık buna basketbolu da eklemek için mücadele vereceklerini belirterek, ''Öncelikle hedefimiz takımı bu sezon birinci lige çıkartmak olacak. Basketbol, çok hırçın bir spor dalı. Karadenizlinin yapısına çok uygun. Bu nedenle çok ilgi göreceğimize inanıyoruz'' dedi.

    Ciddi bir ekiple göreve geldiklerini, kadrolarında genç ve yetenekli oyuncuların bulunduğunu ifade eden Yakan, şöyle konuştu:
    ''Şu anda genç milli takım ve ümit milli takımın önemli oyuncuları bizim takımda. Her yıl sürekli oyuncu değiştiren bir ekip olmak istemiyoruz. Zamanla kendi altyapımızdan çıkartacağımız isimler ile de bu işi götürebileceğimize inanıyoruz. Bu kulüp alt yapısıyla, üst yapısıyla gelecek vaat eden bir ekip olacak. Umarım başarılı oluruz.''

    Yakan, yabancı oyuncu konusunda ise ABD'den bir oyuncuyu kadrolarına katmak için girişimlerinin bulunduğunu kaydetti.

    trabzonspor,trabzonspor resimleri,trabzonspor com,www trabzonspor,trabzonspor org,fenerbahçe trabzonspor,trabzonspor org tr,www trabzonspor com,www trabzonspor org tr,galatasaray trabzonspor,www trabzonspor org,trabzonspor maçı,trabzonspor haberleri,trabzonspor vllaznia,trabzonspor sivasspor,trabzonspor transfe,rtrabzonspor resmi,trabzonspor intertoto,trabzonspor haber,trabzonspor com tr,trabzonspor taraftar,fenerbahçe trabzonspor maçı,www trabzonspor com tr,trabzonspor video,trabzonspor sivas,trabzonspor marşları,trabzonspor marşı,trabzonspor golleri,trabzonspor resmi sitesi,trabzonspor fanatik,trabzonspor videoları,trabzonspor gençlerbirliği,trabzonspor tarihi,trabzonspor sözleri,trabzonspor galati,trabzonspor kadrosu,trabzonspor



    Kaynak: noimage
#12.08.2008 15:19 0 0 0
  • sonunda yaw basket takımımız da oldu :D
#12.08.2008 17:12 0 0 0