Benimle Ölmek İster Misin?

Son güncelleme: 22.10.2008 20:24
  • Benimle Ölmek İster Misin?


    Ben artık kelimelerimi kaybettim!
    Her şeyden bir şey öğrenirsin. Biraz zaman biraz kan kaybıyla. Ama ben artık kelimelerimi kaybettim. Sense okumayı. Biliyor musun aslında benim cansız bedenim üzerinde senin suçlu bir ağıt değil ama giden masum kelimelerimi okuyabilmeni çok isterdim. Neden bilmiyorum ama belki onları şimdi olduğu gibi önden bakarsan sağ arkadan bakarsan sol duvara yaslanmış olarak görmek beni mutlu edecekti. Belki sen bana yardım edebilirdin bu yüzden Kendini sakın suçlu hissetme; çünkü sen diye bir şey yok!


    Hayallerimde tavan yaptım, geçmişin dibine vurdum. Artık hepsinden çok sıkıldım. Bugün yaşadığım 1464 saat sanırım artık yetmiyor. Ama başka vaktim yok, üstümü kapatacak toprak bulmalıyım acilen. Biri bana ödünç verebilir mi


    Bacaklarım ağrıyor. Herkes yürüdüğümü görürken ben içten içe duruyorum, ruhum dört nala koşuyor. Ne tuhaf kimse onu görmüyor ve aslında yürümediğimi Ben onları kandırmıyorum ama onlar her zaman olduğu gibi kendilerini kandırıyorlar Bacaklarım çok ağrıyor,,,,,, kimse nedenini sormuyor. Birgün soracaklar diye korkuyorum. Çok korkuyorum..


    Hiçbir şey anlamadığını düşünme! Sen beni tam da şimdi çok iyi anladın. Güneş geceye doğar, sıcak soğuğu ısıtır ve anlamadığını anlarsın. Sadece anlamak iste, okumak iste, sen olmak iste..


    Kaybettim onları! Şımarık üç beş şey sadece. Kızdığımda onlarla insanların bayramlık elbiselerini kirletiyordum. Şimdikilerle ya onları öldürüyorum ya da kalbime gömüyorum. Bu yüzden bana daha fazla toprak gerek. Biri bana ödünç verebilir mi.


    Korkuyor musun sen de yaşamaktan.. Benimle ölmek ister misin Ama sen daha ne istediğini bile bilmiyorsun. Bu yüzden ben ilelebet yaşarken sen yaşadığını zanneden bir ölü olarak uyanacaksın bu sabah. Peki bundan da mı korkmuyorsun.


    Ağıtlar yakan, duvar boyayan, geveze ve ahmak adam! Hangi gözlerle bakıyorsun bana! Sağır gözlerle mi kör kulaklarla mı Nevrin dönmüş bak, düzeltmemi ister misin.. Hadi! Ben senin tekrar görmeni sağlarken sen de benim kayıp yalnızlığımı bul getir. Ona hiç olmadığı kadar ihtiyacım var bugün. Çünkü.. çünkü bacaklarım çok ağrıyor ve o olmadan ben kendimi kaybediyorum. Tıpkı kelimelerimi, zamanımı ve kanımı kaybettiğim gibi. Gör artık! Sen ol artık!
#22.10.2008 20:24 0 0 0