Alevsiz mum keyfi

Son güncelleme: 27.10.2008 16:06
  • noimage




    Dünya üzerinde 10 yıllık geçmişi ile dikkat çeken ve alevsiz mum keyfi sloganıyla öne çıkan SmartCandle şimdi Türkiye'de. Alevsiz özelliğine rağmen mum alevi efektini başarıyla canlandıran ürün kullanım kolaylığı ve estetik görünümünün yanısıra güvenli yapısıyla da tercih ediliyor.

    Hemen her ortamda estetiği ve romantizmi yaşatmak için tercih edilen mum, mekanı ve atmosferi bîr anda değiştirmesi ile diğer aydınlatma araçlarından ayrışır. Bu özel görsel keyfin en büyük sakıncası ise kısa sürmesidir.

    Bu süreyi uzatmanın yolu bütçeyi genişletip birden çok mum almakla çözülse de uzun bir gece göz önüne alındığında birkaç düzine mumu da gözden çıkarmak gerekir. Üstelik bir mum alevi koca bir yangına mal olabİleceğinden güvensizdir. Amerikan ürünü SmartCandle şarjlı mumlar ile şimdi tüm bu detaylar tarih oluyor. Ürün kullanıcılara kolaylık, estetik ve güveni bir arada sunuyor.

    Dünya onu kullanıyor

    Şarj edilebilen, LED ampul kullanan, alevsiz fakat mum alevinin efektini en iyi şekilde yaratabilen, temiz, güvenli, kullanımı kolay ve alevli mumlara göre işletmelere büyük tasarruf sağlayan bu ürünün mucidi ve üreticisi Amerikan SmartCandle firması.

    1997 yılından bu yana dünya lideri olan bu yüksek kaliteli ürünlerde en son teknoloji akıllı elektronik devreler ve üstün performans sağlayan LED ampuller kullanılmakta. Dünyanın belli başlı otelleri, restoranları, spa'ları, barları ve kulüpleri uzun yıllardan bu yana SmartCandle'a güveniyor.


    noimage

    Her ortama uygun

    SmartCandle ile artık rüzgarda sönen mumlar tarih oluyor. Balmumu, tea-light, jel mum veya kandil yakıtlarının temizliği ile kaybedilen zamanlar SmartCandle için söz konusu bile değil. Restoran ve barların iç ve dış masaları, banyo ve teraslarında yer verdikleri ürün ayrıca dekorasyon amaçlı da kullanılabiliyor.

    Oteller ise SmartCandle'ı sadece restoran ve barlarında değil yatak odaları, banyo ve hollerinde de kullanıyorlar. Masalar, bar üstleri ve kokteyl servis tepsilerinde de sık görünüm sunan ürün günümüzün vazgeçilmezi spa'ların da olmazsa olmazlarından biri.

    noimage


    Platinum ve Value

    SmartCandle'ın Platinum ve Value isimlerinde iki ayrı serisi bulunuyor. Platinum Serisi özellikle kullanımda esneklik sağlamak üzere büyük işletmeler için tasarlanmış.

    48 adet muma kadar genîşleyebilen ürün tüm mumları aynı anda tek adaptörden şarj ediyor. Kullanıcıların mevcut mumluklarında da kullanabildikleri SmartCandle ayrıca yine firma tarafından sunulan cam bardaklıklarda kullanılabiliyor.

    Geleneksel tea-light mumların girdiği her ortamda kullanılabilen bu serinin ürünleri standart tea-light'larla aynı ölçüde. 500+ kez şarj edilebilen SmartCandle Platinum Serisi'ndeki mumlar 14-18 saat yanıyor.

    Sarı, ılık beyaz, kırmızı, mavi ve yeşil renk seçenekleri sunan ürünlerin aynca cam hardaldan da var. 12, 24, 36 ve 48'lik sederi mevcut olan SmartCandle Platinum Serisi mumların ilk kullanımda 20 saat şarj edilmesi ve sadece kendi adaptörüyle kullanılması gerekiyor.

    SmartCandle Value Serisi ise özellikle ekonomik, 'her şey dahil' şeklînde tasarlanmış. Azami 12 adet mumun kullanılabildiği seri, 12'lik set halinde sunuluyor. Set içeriğinde ise tepsisi, 12 adet mumu, 12 mum bardağı ve adaptörü yer alıyor.
#27.10.2008 08:02 0 0 0
  • Bilgi için teşekkürler....
#27.10.2008 13:42 0 0 0
  • Paylaşımın için saol sindy.
#27.10.2008 16:06 0 0 0